(FOTO) DEA ĐURĐEVIĆ SE OPROSTILA OD VOLJENOG KOLEGE: Uputila poruku koja slama srce!

Autor:

Zabava

17.05.2021

11:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka se oprostila od njega.

Foto: printscreen
Dea Đurđević se oprostila od Aleksandra Vasića

Vest o smrti novinara i urednika informativnog programa Aleksandra Vasića potresla je čitavu javnost. Tom prilikom oglasila se i njegova koleginica i voditeljka Dea Đurđević, uputivši pregršt emotivnih reči.

- Dragi moj Vaskez, ne znam ni šta da ti kažem sad, čekala sam te danas na poslu da mi prokomentarišeš jutarnji i da li sam bila pametna i lepa. A i da kažeš neku dobru šalu. Hvala ti za sve savete- pamtim ih, za sve nasmejane trenutke- prepričavaću ih, a najviše hvala za to što si umeo da prepoznaš dobro u ljudima i što sam imala prilike da radim sa profesionalcem koji je bio toliko nesebičan. Počivaj u miru moj dragi Vaskez- napisala je uz fotografiju.

 

Aleksandar Vasić iznenada je preminuo u 58. godini. Bio je urednik i voditelj političke emisije "Pravac" na televiziji Pink i predsednik Saveta Republičke radiodifuzne agencije. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Zulu

17.05.2021 17:38

Nije trebala da čeka jutro, nije lepa a bogami ni pametna

Talia

17.05.2021 21:50

Taj covek je bio neverovatan. Velika tuga.