IMALA JE SARADNIKA U KRIMINALNOM DELU! Rasta otkrio tajnu Ane Nikolić!

Autor: Republika.rs

Zabava

15.05.2021

20:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Đurić Rasta ispričao je jedan neverovatan detalj o svojoj bivšoj supruzi Ani Nikolić koja mu je u naletu ljubomore potpuno uništila kola.

Foto: instagram.com/stefanrasta
Rasta otkrio Aninu tajnu

Treper Stefan Đurić Rasta prepirčao je jednu od situacija koju je preživeo sa svojom bivšom suprugom, pevačicom Anom Nikolić

Rasta je otvorio dušu i ispričao sve o sceni kao iz krimi filmova: 

- Situacija je bila dosta smešna. Ja nikada neću zaboraviti, posto ja nisam bio tu uopšte, najsmešniji mi je momenat bio života kad sam vratio kamere da vidim kako se to dešava. To je bilo nešto najsmešnije. To je dosta krimi momenat. Ona je došla u spavaćici. Ja se nisam javljao, to je bilo dovoljno - rekao je Rasta i nastavio:

Sela je na taksi, čak je i taksista čekao. Imala je saradnika u tom kriminalnom delu. Čak je i taksista čekao da se to desi. Gledao sam snimak, to nije trajalo ni jedan minut. Profi izvedeno, verovatno je imala iskustva pre toga. Neverovatna scena koja je meni u tom momentu bila smešna i nije bolna šteta koja je nadoknadiva - zaključio je Rasta u emisiji Kontra šou.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading