IZ ZATVORA SAM DONEO 20 KILOGRAMA! Rasta progovorio o pritvoru, pa promenuo I žiri ZVEZDA GRANDA!

Autor: Republika.rs

Zabava

15.04.2021

14:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Treper Rasta Đurić pokušava da se vrati normalnim životnim tokovima, ali zatvorski dani a njega su svakako ostavili traga.

Foto: instagram.com/stefanrasta
Rasta

Sve je zanimalo kako Stefan Đurić  Rasta sada provodi vreme, čime se bavi, kao i kakve je posledice na njega ostavio zatvorski život. Takođe, progovorio je  i o drugim aktuelnuelnim temama poput situacije u "Zvezdama Granda", ali i finansijskoj situaciji muzičara u doba korone.

-Nekad smršam 10, a dobijem posle 15 kilograma. Iz pritvora sam doneo 20 novih pesama i 20 kilograma. Svaka Ani čast, kao majci i zbog obaveza oko posla, stvarno je potrebno izdržati u tome - progovorio je Rasta o svojoj kilaži, te pohvalio i izgled svoje bivše žene Ane Nikolić.

Rasta se u razgovoru za 24sedam osvrnuo i na aktuelnu temu u vezi žirija "Zvezda Granda" i tome koliko su pravični u donošenju svojih odluka.

- Sve članove žirija u takmičenjima, pa i “Zvezde Granda” cenim jer im nije lak posao, a svaki čovek ima neke svoje sisteme. Ja sam se uvek trudio da sa kandidatima razgovaram na “čovek-čovek” relaciji i da budem prizeman, a da u svakom gde primetim talenat pomognem koliko mogu. “Grand” je opšte poznato mesto gde dolaze dobri pevači i gde je taj posao žirija kompleksniji.  Problematika svakog takvog šoua i jeste rijaliti sam po sebi, u ulogu žirija se dovode ljudi koji nešto znače u javnom svetu i logično da će da preuzmu prvo mesto u svemu tome, kao i svojim autoritetom. Meni je samo žao, možda izuzev “Granda”, što se u ostalim talent programima nije iznedrilo puno zvezda - kaže Rasta.

Treper se osvrnuo i na to što njegove kolege sve češće pričaju o finansijskoj krizi u kojoj se nalaze zbog pandemije koronavirusa:

-Mene je sramota kad se dovedu u pitanje estrada i kriza. Mene zanima onda šta normalan čovek da radi, ako smo mi imali prilike da zaradimo tolike pare i nismo uspeli da sačuvamo novac, šta da radi onda neko ko drži ugostiteljski objekat ili slično. I danas dobro privređujem, imam svoju izdavačku kuću, puno strimova, mladih izvođača i ne mogu da se požalim na finansijsku situaciju oko ove priče - rekao je za pomenuti mediji.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading