NJIHOVE MAJKE VOLELE SU ISTOG MUŠKARCA! Neverovatna priča glumica Katarine Žutić i Anje Mandić!

Autor: Republika.rs

Zabava

15.05.2021

16:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznate srpske glumice Katarina Žutić i Anja Mandić osim poslom, povezane su i na još jedan način. Njihove majke,volele su istog muškarca.

Foto: youtube.com
Povezane od detinjstva

Ove dve šarmantne glumice, maltene su odrastale zajedno zahvaljujući jednom zanimljivom spletu okolnosti.

 Anjini i Kajini roditelji razveli, a onda su se Anjina mama Ognjanka Ognjanović i Kajin tata Miloš Žutić zavoleli, piše Objektiv.

-Bile smo slične, obe jedinice i obe nesrećne što nemamo sestru ili brata. Brzo smo se zavolele. Spavale smo jedna kod druge, zajedno letovale, nagovorile roditelje da se venčaju. Posle smo dobile brata – ispričala je Anja u jednom intervjuu, a prenosi Srbija Danas.

 Ceca Bojković se od Miloša Žutića razvela nakon 18 godina braka, nakon čega se ponovo udala i to za tadašnjeg upravnika “Ateljea 212” Ljubomira Mucija Draškića. Nažalost, Mucijeva smrt je prekinula njihovu ljubav, a sedam i po godina kasnije Svetlana je započela vezu sa sadašnjim suprugom, uglednim diplomatom Slavkom Kruljevićem.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading