(PAPARACO FOTO) TOŠIĆ SA ĆERKAMA, OD JELENE NI TRAGA, NI GLASA! Fudbaler podgrejao glasine o razvodu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler turskog kluba Duško Tošić boravi u Beogradu, gde smo ga fotografisali sa ćerkicama, međutim, Jelene Karleuše nije bilo nigde u blizni.

Foto: ST/V. LUKIĆ
Tošić sa ćerkama, Jelene Karleuše nigde u bliznici

Tošić svaki slobodan trenutak koristi kako bi proveo sa ćerkicama Atinom i Nikom, te je i sada, tokom boravka u Beogradu, uživao u vremenu sa svojim mezimicama.

Fudbaler je sa ćerkama, koje ima iz braka sa Jelenom Karleušom, uživao u jednom popularnom beogradskom restoranu. Oni su zajedno bili na ručku, vreme proveli u prijatnom ćaskanju.

Međutim, ono što je svima zapalo za oko jeste da Jelena nije bila nigde u bliznici. Ovo je već ko zna koji put da Duško i Jelena provode odvojeno vreme sa svojom decom. Prvo je on išao sa njima na putovanje, zatim ih je sama vodila pevačica. Jelena je sa decom, a bez Duška provela i uskršnje praznike.

Izgleda da su spekulacije o krahu braka poznatog para sve glasnije, a njihovi potezi samo dodatno dolivaju ulje na vatru. 

Podsetimo, pre nekoliko meseci otkrivena je tajna afera Duška Tošića i dizajnerke Ane Jovanović. Iako je Jelena oštro negirala da joj je suprug neveran, dokazi koji su potom isplivali govore suprotno. O aferi Duška i Ane možete pročitati klikom ovde.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Eto

14.05.2021 19:36

Zgodan bre ovaj Tosic!

Vesna

15.05.2021 14:55

Njih dvoje su isti igraci. Vole mladje partnere, vole da svrljaju, vole da su u centru paznje. Oboje vole da pokazu neku skupocenost a oboje polupismeni.