JELISAVETA ORAŠANIN STIŽE SA SINOM U SRBIJU: Evo GDE je vodi TEODOSIĆ!

Autor:

Zabava

14.05.2021

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica najavila dolazak u prestonicu.

Foto: printscreen/TVPRVA
Jelisaveta Orašanin stiže u Beograd

Glumica i supruga proslavljenog košarkaša Miloša Teodosića, Jelisaveta Orašanin uskoro stiže u Srbiju,  a njeni najbliži će po prvi put videti naslednika, s obzirom da se porodila u Italiji, a u jeku pandemije. 

Glumica u prestonicu stiže krajem meseca, a očekuju je i poslovni angažmani. Trenutno je sa Jelisavetom u Italiji i njena majka, a kako bi pomogla oko dece, potom pakuju kofere i dolaze u Srbiju. Zajedno sa Milošem, planira da poseti njegov rodni grad Valjevo, ali i Divčibare, gde imaju hotel. 

- Jelisaveta se već navikla sa dvoje dece i sve uspešno postiže. Nema dadilje, a jedina pomoć joj je kada joj dođu sestra ili majka. Zato, kada je majka kod nje ima vremena da se posveti svojim privatnim obavezama i da sa prijateljima ode na ručak ili večeru. Međutim, mnogo se promenila kada je dobila drugo dete. Smirila se. Nije više tako aktivna kada su izlasci u pitanju - kaže izvor za Blic.

Po dolasku u Beogradu glumicu očekuje i igranje predstave “Hotel 88” kojoj se posebno raduje.

Foto: e-stock/KOBRA
Vreme provodi sa decom... Jelisaveta Orašanin

- Dok bude igrala, decu će čuvati njena majka. Međutim, trudiće se da se menja sa Anđelom Jovanović na izvođenjima, ako bude bilo potrebe. Ne voli često da se razdvaja od dece. Međutim, igranje predstava uvek joj prija kako bi ostala u kondiciji. Koliko god čudno zvučalo, to je opušta i to je vreme kada su joj misli koncetrisane samo na posao - istakao je izvor. 

Inače, Jelisaveta je nedavno ispričala da joj nedostaje Srbija.

- Uželela sam se pozorišta, a kada sam u Srbiji uželim se kofera. U Srbiji samo radim, a ovde se posvetim porodici. Tako da pravim balans - kroz osmeh je poručila Jelisaveta.

Glumica svaki trenutak provodi sa svojim naslednicima, a ranije je ispričala i koliko ju je ćerka promenila. 

Foto: instagram.com/milosteodosic4
Roditelji za primer... Miloš i Jelisaveta

- Prilagodavam se njoj. Ja sam s njom non-stop, kao i suprug. Pratimo njeno odrastanje. Vreme će pokazati koliko me je ona promenila - rekla je Jelisaveta, koja u podizanju dece ima veliku pomoć supruga.

Potvrdila je i da se košarkaš odlučno snašao u ulozi oca.

Uspavam dete, onda otrčim, tri sata duskam i onda trčim nazad. Za to vreme Miloš čuva ćerku- navela je. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading