(FOTO) SEKA ALEKSIĆ PODELILA NAJINTIMNIJE TRENUTKE IZ POROĐAJNE SALE: Nećete ostati IMUNI na OVE kadrove!

Autor:

Zabava

12.05.2021

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica podelila sa pratiocima trenutak porođaja.

Foto: Aleksandar Nalbantjan
Seka Aleksić

Seka Aleksić, na iznenađenje svih, podelila je na svojim društvenim mrežama do sada neviđenu fotografiju iz porođajne sale, ali i prvu zajedničku sliku sa drugim sinom Jovanom.

Seka se porodila 22. januara prošle godine, a iako je prvobitno bilo planirano da se naslednik zove Isak, došlo je do promene. Seka i njen suprug Veljko imaju dva sina Jakova i Jovana, ali ne kriju želju za proširenjem porodice.

Foto: printscreen/instagram
Dok se porađala...

Pevačica je nedavno pričala o svom iskustvu sa vantelesnom oplodnjom.

- Moj put ka potomstvu nije bio lak, ja sam osoba koja je sedam godina čekala da dobije dete. Moj suprug i ja smo se sedam godina borili da dobijemo dete. Vantelesna oplodnja je samo 30 odsto. Ja sam radila tri vantelesne oplodnje, treća je uspela, prve dve su bile bezuspešne. Kada smo rešili moju insulinsku rezistenciju to je bilo mnogo lakše, pila sam tablete četiri godine, one su pomogle da se taj problem reši. Kada smo se odlučili za treću vantelesnu oplodnju, po savetu svog duhovnika, oca Nikole, i na predlog još jednog sveštenika, to je otac Aca, njegov kolega, počela sam da pijem ulje Svetog Nektarija. Otac Aca je bio na Egini i doneo je ulje Svetog Nektarija, i rekao mom duhovniku, ocu Nikoli, da da meni i mom suprugu Veljku - počela je Seka, pa nastavila:

Foto: printscreen/instagram
Prva zajednička fotografija Seke Aleksić i sina Jovana

- Što se tiče ulja Svetog Nektarija tu postoji jedan pravilnik, ne možete ga koristiti bez blagoslova i postoje pravila kako se koristi, koliko kapi se uzima. Žena to popije, pričesti se i onda odlazi na proces vantelesne oplodnje. Mi smo to sve ispoštovali, Veljko i ja. Ja sam se pričestila i otišla na vantelesnu i hvala Bogu rodio se moj Jakov.

- Dve i po godine kasnije ponovo sam išla na vantelesnu oplodnju, reći ću vam samo da su molitve Svetog Nektarija uslišene kod Gospoda i da smo Veljko i ja postali roditelji. I Bog će dati da postanemo još. Vernici koji veruju oni znaju, znaju i ko je Sveti Nektarije, on je veliki čudotvorac. Ja sam bila i na Egini, gde je on živeo i gde je sahranjen. Njegova ulja su zaista čudotvorna, on leči svakog ko ima neki problem. Potrebno je da čovek ima veru, tada je pola problema rešeno - rekla je pevačica.

- Samo hrabro i imajte veru - pružila je Seka na kraju podršku svim ženama i parovima koji se bore za potomstvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading