NADA OBRIĆ ISPROZIVALA STANIJU ZA SVE PARE: Svi smo upoznali njeno du*e!

Autor:

Zabava

12.05.2021

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica oplela po starleti.

Foto: printscreen
Nada Obrić isprozivala Staniju Dobrojević

Pevačica narodne muzike Nada Obrić tokom gostovanja u jednoj emisiji žestoko je iskritikovala starletu Staniju Dobrojević i način na koji prezentuje svoj fizički izgled. 

- Nama se propagira da je to erotično i upoznali smo Stanijino d**e, da prostite. Poru svaku znamo, a sad moramo da se deveramo da li joj se slučajno pojavio i neki mitiser tu - ispričala je izrevoltirana  pevačica u "Magazinu In".

Foto: youtube.com/ Glamur TV HAPPY
Nada Obrić

- I sad to kao treba da mi je erotično. Meni i ljudima kojima sam okružena, a, Boga mi, ima i onih mladih od 20 godina, jer ja volim da se družim sa mladim svetom, njima je to vulgarno- rekla je.

Pevačica nije štedela reči kada je starleta u pitanju.

 

 

- Ili, recimo, situacija. Nama to prenose kao erotiku od koje svi treba da popadamo u nesvest. Na privatnom bazenu zatvorenog tipa pojavio se paparaco i onda se ona nagne, a tamo iza nje su kamere, i to sve u tangama! - dodala je Nada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading