SASTANAK NA MARAKANI: Rešava se SUDBINA Dejana Stankovića!

Autor: Republika

Sport

12.05.2021

17:31

Dejan Stanković je napravio ozbiljan posao sa Crvenom zvezdom, a Italijani su već "namirisali" trenerski instinkt za velika dela i počeli da opipavaju teren za dovođenje mladog srpskog stratega.

Starsport
Dejan Stanković

Bilo je i skeptika koji su smatrali da je Crvena zvezda veliki zalogaj za prvi trenerski posao, ali Stanković ih je demantovao i posle godinu i po dana u Ljutice Bogdana izgradio kredibilitet dostojan Serije A.

Danima se pisalo o sastancima Dejana Stankovića sa prvim čovekom Sampdorije Masimom Fererom, kao i posredničkoj ulozi super agenta Falija Ramadanija, i Dejanovog kuma Siniše Mihajlovića.

Međutim, Zvezda će učiniti sve da zadrži legendu kluba, pa su na "Marakani" već spremili povišicu.

Starsport

Decembra 2019. godine Stanković je potpisao ugovor na 2.5 godine sa Crvenom zvezdom, vredan preko milion evra, ali usled koronavirus krize, Stanković je pristao da potpiše aneks o smanjenju zagrantovane zarade, prepolovio je primanja kao i klupsko rukovodstvo.

I dalje je na snazi taj režim u Ljutice Bogdana, ali prema informacijama "Mozzartsporta", Stanković će, posle finala Kupa, imati sastanak sa klupskim rukovodstvom. Biće reči o prelaznom roku, ali i njegovom statusu.

 

 

Komentari (0)

Loading