PRISETILA SE SVOJE TRAUME: Tijana Ajfon branila drugaricu, pa ispričala svoju tragičnu priču!

Autor: Republika.rs

Zabava

11.05.2021

18:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo niko nije znao o Tijani!

RepublikaFoto: instagram.com/ticamaksimovic
Tijana je otkrila da je i ona bila maltretirana...

U centru pažnje juče bila je vest da je najbolju drugaricu Tijane Ajfon, Saru, brutalno pretukao muškarac, sa kojim je izašla na sastanak, nakon što su se vratili iz kafane.

Tijana Ajfon je ovom prilikom gostovala u jednoj emisiji, gde je pričala o nasilju nad ženama. Starleta je otkrila mučne detalje iz života svoje prijateljice.

- Alkohol i narkotici su doveli do prebačaja u njegovom mozgu. Problem je što je žene sramota, ja sam nju plasirala da ona shvati da je heroj i da je imala hrabrost da ga prijavi i da poruku ženama koje su kod kuće i tuku ih i maltretiraju. Mora što više nas to da govori - objasnila je Tijana razlog za batine koje je dobila njena drugarica, pa se osvrnula na svoju traumu:

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Pretrpela je gadne povrede...

- I ja sam doživljavala od jedne osobe toliko puta, ali sam starija, pa sam presekla i rekla da je to kraj. Moja majka me učila da ako me jednom udari, drugi put će isto. Jednom sam prešla preko zatvaranja oka, bubna opna mi je bila pukla, on je rekao da neće više, ali se to opet desilo posle dva meseca. Više neću da ćutim ni za mene, a ni za moje bliske. Kada se ćuti, onda dođe do ovoga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading