(VIDEO) PRETUČENA DRUGARICA TIJANE AJFON! Saru je dečko vukao po betonu i udarao GLAVU o ASFALT! Tijana: Gde mi živimo?

Autor: Republika.rs

Zabava

10.05.2021

19:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tijana Ajfon ne može da veruje šta se desilo njenoj drugarici!

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Najbolja drugarica Tijane Ajfon, Sara pretrpela je užasno zlostavljanje!

Najbolju drugaricu Tijane Maksimović, poznatije kao Tijana Ajfon, starletu Saru Plavšić (19) prebio je, kako ona tvrdi, dečko sa kojim je bila pet meseci u vezi.

Dečko ju je pretukao kada su se u subotu vratili iz kafane. Tom prilikom zadobila je povrede po glavi i telu, a u razgovoru za "Srpski telegraf" je do detalja ispričala šta se dogodilo.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Ovako je izgledala pre brutalnih batina...

⁃ Bili smo u provodu, a sve je krenulo po zlu kad smo u pet ujutru krenuli kući. U kolima je počela svađa zbog nebitnih stvari. I do sada smo imali razmirice, ali ne ovako da se završe drastično. Tog jutra sam prebijena toliko da sam jedva gledala na oči i stajala na nogama. Tukao me nasred ulice, vukao me po betonu, lupao mi glavu o asfalt. Vrištala sam i kukala na sav glas. Nigde nikog nije bilo da mi pomogne. On je bio pod uticajem alkohola i ko zna čega sve, što je doprinelo da bude još agresivniji. Nije gledao gde me je udarao, a najviše su mi stradale oči i glava. Bilo je užasno, a i dalje me sve boli - priča Tijanina prijateljica.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
U užasnim je bolovima i jako se plaši...

Objasnila je potom i  kako je uspela da se spase od nasilnika:

- Naišao je taksi. Utrčala sam u vozilo, a njemu nije bilo dovoljno što me je izmaltretirao, pa je kolima preprečio taksi i pred vozačem me je tukao. Ni vozač nije mogao da ga obuzda. Zalupio je vratima i pobegao, a taksista me dovezao do kuće. Odmah sam pozvala policiju. Kad su me organi reda videli u modricama, pozvali su Hitnu pomoć. Lekari su me pregledali i konstatovali ozbiljne povrede. Službena lica su sačinila zapisnik i on je priveden na saslušanje. Iako me je prebio, pušten je na slobodu, dobio je zabranu prilaska 48 sati - tvrdi ona, pa otkriva da je idalje u strahu:

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Još uvek se ne zna koliko joj je vid oštećen...

- Uskoro će da istekne zabrana, a ja se plašim da izađem na ulicu. I dalje trpim nesnosne bolove. Ne mogu da spavam, konstantno sam pod stresom, pijem lekove za smirenje. Angažovala sam advokata koji će da pokrene privatnu tužbu. Izgledam jezivo, natečeno i u bolovima, a od pre dva dana živim u strahu od njega. Ništa mu nisam uradila da se ovako ponese prema meni.Ko zna koliko puta ću morati da idem kod očnog lekara i pitanje je koliko mi je sada vid oštećen. U trenutku kad me je zverski udarao, gubila sam i svest, bila mi je muka, ali od straha sam gledala kako da izvučem živu glavu da me ne ubije.

RepublikaFoto: youtube.com/ Jutarnji Program TV HAPPY
Tijana je užasnuta, ne može da veruje šta se desilo...

Ovom prilikom oglasila se i Tijana, koja je zgrožena i šokirana incidentom:

- Vidiš slike na šta liče, ubio je, i bio je pola sata na razgovoru i dobio 48 sati zabranu prilaska, gde mi živimo?! Gde? U Tunguziji! Vidiš šta joj je uradio, devojka je gažena, ovo nije za sprdnju uopšte, žene nisu zaštićene uopšte, treba neko da je ubije da bi išao u zatvor, šta treba on njoj da uradi da bi išao u zatvor? Šta?! Neka mi neko objasni! 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Nina

10.05.2021 21:21

Privatna tužba?! A šta je sa krivičnom? Gde mi živimo. ALI STVARNO.

king

11.05.2021 04:50

Kad procitam zutu stampu uhvati me bes nasilje nad zenom za mene je stres sta sudije radi mozda su u dilu dal i oni tako svoje zene biju blage kazne platis rucak pice sudija ti kaze nema vise price sta sudije rade meni jasno nije kolike bi kazne bile da njegovu kcerku neko tako bije??????

Deki

11.05.2021 05:14

Tako ti je to kad hoćeš da budeš starleta. Iskusiš i negativne strane tog "posla". Žao mi je što te je tako zverski prebio, žao mi je što nema krivične prijave. A sad ako si uspela da izvučeš bilo kakvu pouku iz ovoga - pamet u glavu!

Mille

11.05.2021 05:58

Nije dečko nego makro koga je prevarila???Tako bude obično kada dodje do suda. Bez obzira ovo je za momentalnu robiju....