OTIŠAO NA PREGOVORE U MILANO: Stanković se seli u Seriju A?

Autor:

Sport

10.05.2021

19:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijanski mediji prenose da je Dejan Stanković trenutno u Milanu gde pregovara o dolasku u Italiju i napuštanju Crvene zvezde.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Stanković

Šef stručnog štaba Crvene zvezde bio posle samo godinu i po dana mogao da napusti "Marakanu" i otisne se u Italiju.

Kako pišu Italijani, Dejan Stanković je u ponedeljak uhvaćen na ručku sa Masimom Fererom, predsednikom Sampdorije, u poznatom milanskoj restoranu "Da Berti".

 

Ferero već nedeljama pokušava da nagovori Stankovića da se preseli u Đenovu i nasledi Klaudija Ranijerija na klupi Sampdorije, a kakav će biti epilog ovog sastanka saznaćemo narednih dana.

Podsetimo, generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić je nedavno izjavio da Stanković neće napuštati Beograd.

- U medijima smo videli da postoji interesovanje iz Italije za našeg trenera, ali mogu da kažem da nas niko nije kontaktirao, a evo sada im poručujem da to i ne pokušavaju. Prezadovoljni smo kako Deki radi i ne postoji promil šanse i da sednemo da razgovaramo o njegovom odlasku. Deki Stanković ima ugovor sa Crvenom zvezdom do 30.06.2022. i ne razmišljamo o njegovom odlasku iz kluba pre tog roka, a uradićemo sve da ga novim dugoročnim ugovorom zadržimo i nakon toga - rekao je tada Terzić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading