NAZIVAJU SE PEVAČIMA, A NE ZNAJU DA PEVAJU! Snežana Đurišić oplela po kolegama, a onda nahvalila ćerkin talenat za muziku!

Autor: Republika.rs

Zabava

11.05.2021

18:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snežana Đurišić nije štedela reči govoreći o kolegama sa estradne scene, te je najbrutalnije opisala njihove karijere.

Foto: E-stock/D. Stanojević
Snežana Đurišić oplela po kolegama

Pevačica Snežana Đurišić , članica žirija "Zvezda Granda", nedavno se vratila iz Amerike gde je bila ćerki u poseti.

Ona je progovorila o svojoj nasledici i nahvalila njen talenat za muziku, a potom se i obrušila na svoje kolege ne štedeći ih: 

- Uvek Maja hoće kad god je pozovem i predložim nešto, ali nije želela da joj to bude profesija. To je njeno zadovoljstvo, ona to voli... Voli muziku i odlično peva. Zašto ne bi pevao neko ko zna da peva?! Ionako imamo gomilu pevača koji ne znaju da pevaju, a zovu se pevači, tako da bolje da peva onaj ko zna, nego ko ne zna, pa se muči i trudi - objasnila je pevačica u "Premijeri".

Maja, Snežanina ćerka, od nje je nasledila karakteristične crte lica, ali i neosporni muzički talenat, koji je svojevremeno demonstrirala na jednom od majčinih koncerata. Ipak, muzikom ne želi da se bavi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading