OTKRIVENA ŠOKANTNA TAJNA TOME ZDRAVKOVIĆA: Za nepoverovati na koji način je dobio NJEGOV NAJPOZNATIJI HIT!

Autor:

Zabava

11.05.2021

06:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Misterija pesme "Sećaš li se, Sanja" konačno oktrivena.

 

Foto: instagram.com/tomislav_toma_zdravkovic
Toma Zdravković ostavio je velike hitove iza sebe

Proslavljeni pevač Toma Zdravković za svog života snimio je bezbroj hitova, a koji su postali "vanvremenski". Jedna od njegovih numera koja je na redovnom repertoaru u svim kafanama jeste i "Sećaš li se, Sanja". 

Međutim, retko ko je znao kako je zapravo hit numera došla do ovog pevača. U emisiji "Premijera - Vikend specijal" autor te pesme Milić Vukašinović je to otkrio javnosti. 

Foto: youtube.com/printscreen/PINKBHCompany
Milić Vukašinović

- Ja sam uradio ceo album za sarajevskog pevača i ta je ploča izašla i već je to bio lokalni hit, Sarajevo, okolina. Ja sam sa njim imao plan da ga dovedem u Beograd i u to vreme je bilo da se pojavis u dve emisije i cela Jugoslavija zna za tebe. Međutim, on to nije hteo, bio je zadovoljan lokalnim uspehom. I onda me zove jedan vlasnik kafane gde je pevao, tu je Toma, neće da peva, uzeo da pije, a tek je izašao iz bolnice. I ajde ja odem, kad tamo samo puštaju "Sećaš li se, Sanja". I ja sedim, on mi kaže "Ovo je najlepša pesma koju sam čuo u životu" i ja vidim da pije, da je krenuo i vidi mu se operacija. I on kaže "Ja ovo moram da snimim". Ja mu kažem da snimi, samo nemoj da pije. Onda smo se tu malo svađali, zapili se i ne sećam se kako se završilo to - ispričao je Milić Vukašinović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading