PROSLAVIO SE SA HITOM "ISTI IGRAČI": Prestao da se BAVI MUZIKOM, pa otvorio kafić, evo kako Goran Vukošić sada izgleda!

Autor:

Zabava

10.05.2021

21:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goran Vukošić proslavio se sa hitom "Isti igrači".

RepublikaFoto: printscreen/youtobe
Goran Vukošić i Mina Kostić

Goran Vukošić lansirao se na vrh svih muzičkih scena duetskim hitom "Isti igrači" koji i dan danas uživa popularnost publike, a po kom je i ostao upaćen.

Pesma je obeležila i karijeru njegove koleginice Mine Kostić, koja je nakon ove numere nastavila svoju karijeru, a Goran se nekoliko godina od velikog uspeha povukao sa javne scene.

Muziku i dalje voli, planira da snima nove pesme, ali se u međuvremenu posvetio privatnom biznisu i kafiću u Beogradu čiji je vlasnik.

 - Stvarno sam ponosan na tu pesmu i na vreme kada smo je radili. Nisam ni slutio tada da će ući u antologiju narodnih pesama. Na početku karijere, samo mi je bila želja da jedna moja pesma bude hit. Eto, desile su mi se dve -  počeo je Goran u „Grand magazinu” svoju priču, pa nastavio:

- Već šest godina držim kafić u Beogradu. Tamo sam ugostitelj, ovde sam pevač.

Goran je nedavno otkrio i da planira nove pesme.

- Konstantno snimam i radim posao, ali pored dva mega hita koja imam, dao sam sebi za pravo i pruštio luksuz da ne moram stalno da snimam. Iskren da budem, nisam hteo pošto-poto da snimam pesme. Imam i sad nešto u planu, ali ne žurim. Čekam da se ova situacija sa virusom stabilizuje, pa da radim dalje - zaključio je.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading