(VIDEO) NE PRESTAJU DA IH HVALE: Uraganke već osvajaju srca Evrope, ali imaju jednu manu!

Autor: Republika.rs

Zabava

10.05.2021

17:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grupa Hjurikejn već je počela da osvaja Evropu.

RepublikaFoto: Promo foto
Uraganke su pokidale na prvoj probi...

Srpske predstavnice na  Evrosongu, grupa Hurricane imale su prvu probu u roterdamskoj areni "Ahoy" danas popodne.

Kako prenosi "Blic" popularne uraganke dobro su odradile probu i time oduševile sve prisutne. One su na sebi imale slične kostime u crnoj boji sa šljokicama -  Ksenija Knežević i Sanja Vučić su se odlučile za kraće varijante, a Ivana Nikolić je nosila kombinezon. Sve tri su obule visoke potpetice, ali to ih nije sprečilo da igraju za vreme probe i izvode uvežbanu koreografiju.

 

 

Na sajtu "wiwibloggs" naše predstavnice dobro su ocenjene:

- Njihova povezanost, skladnost i estetika su sada izraženije nego ikada. Obučene u crne kostime od čipke, Hurricane odlično izvodi dosta zahtevnu koreografiju. Scena je jednostavna, ali čista i efektna i dobar je kontrast u odnosu na njih.

Ipak, uraganke su dobile i jednu primedbu:

- Prateći vokali su preglasni toliko da bi prosečni gledalac mogao da ih optuži za "lip syncing", možda je to kompliment, ali nije najbolji izgled za one koji pesmu ocenjuju na osnovu kvaliteta produkcije i jasnoće glasa .

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading