(VIDEO) BOLIVIJSKA ZVEZDA POKRALA DRAGANU MIRKOVIĆ! Pevačicin hit "Umirem majko" snimili 30 godina kasnije!

Autor: Republika.rs

Zabava

08.05.2021

17:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mirković pesmu "Umirem majko" snimila je davne 1992. godine, međutim, izgleda da nisu samo na Balkanu čuli za njene pesme, već i u dalekoj Boliviji i toliko im se svidela da su je prisvojili.

Foto: youtube.com
Gagu pokrala izvezda iz Bolivije

Iako smo navikli da estradnjaci često uzimaju delove ili pak cele pesme od kolega iz Grčke i Bugarske, neretko se dešava  i da strancima zapadne za oko numera nekih od pevača iz Srbije.

Upravo to se desilo Dragani Mirković. Naime, početkom prethodnog meseca muzička zvezda iz Bolivije Mišel Andrande objavila je numeru " Échale" čiji početni taktovi počinju isto kao i Draganini u numeri "Umirem majko" koju je ona snimila davne 1992. godine.

Pesma ove bolivijske pevačice ima na stotine hiljada pregleda na Jutjubu i tamnošnji je hit. Izgleda da se još jednom potvrdilo ona stara: "Dobar glas daleko se čuje", se je pesma srpske muzičke zvezde stigla i do Bolivije.

Poslušajte pesme, pa sami uporedite:

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading