(FOTO) OVAKO DANAS IZGLEDA BIG MAMA IZ "ZVEZDA GRANDA"! Pevačica se proslavila u muzičkom takmičenju, a onda potpuno promenila izgled!

Autor: Republika.rs

Zabava

04.05.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Svetlana Tanasić, poznatija kao Big Mama, finalistkinja je četvrte sezone "Zvezde Granda" koja se emitovala 2008. i 2009. godine. Tada je privukla veliku pažnju javnosti, ali veliki uspeh nije postigla.

Foto: youtube.com
Big mama se drastičo promenila tokom godina

Pevačica je bila veoma simpatična žiriju  jer ni u petoj deceniji nije odustajala od toga na napravi veliku karijeru na muzičkoj sceni.

Svetlana Tanasić  snimila je nekoliko pesama, čak je bila i učesnica rijalitija "Farma" 2009. godine, ali ni to joj nije pomoglo da uđe na muzičku scenu na velika vrata.

Ipak, to je nije pokolebalo u ostvarivanju svojih snova, te se i danas bavi pevanjem, a tek sporadično se pojavljuje u muzičkim emisijama.

RepublikaFoto: youtube.com
Ovako danas izgleda Big mama

Popularna Big mama, kako je dobila nadimak tokom takmičenja, potpuno je promenila fizički izgled i prilagodila se modernijim trendovima,a najveća transformacija je svakako i njena boja kose.

Malo ko bi je danas prepoznao na prvi pogled, posebno jer je dugo nije bilo ni u medijima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading