(VIDEO) SELJACIZAM TEŠKI, MISLI DA ĆU DA SE OKRENEM: Jovana Jeremić ponovo U SREDIŠTU SKANDALA!

Autor:

Zabava

10.05.2021

09:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka burnom reakcijom izazvala lavinu smeha.

Foto: youtube.com/printscreen
Iznervirao je vozač... Jovana Jeremić

Jovana Jeremić, poznata po svojim urnebesnim izjavama, ponovo je postala glavna tema na društvenim mrežama. Ona je u emisiji "DeToxic" odgovarala na sva postavljena pitanja, međutim nešto joj je posebno odvuklo pažnju. 

Naime, dok je Jovana davala odgovore u živom programu, pored nje je velikom brzinom prošao automobil marke "BMW", na šta je vodteljka burno odreagovala.

- Ovo je seljacizam teški. Vozi BMW-a koji mu je kupio ćale, on ne bi imao tri banke da kupi bilo šta, ne bi mogao da kupi salvete u prodavnici. Nego mu je tata kupio i sad se ku*či misleći da ću ja da se okrenem. Neću! Zato što se ja ne ložim na ovakve stvari. Meni je žao što su ovakvi klinci- nije se mogla zaustaviti, pa je nastavila:

Foto: youtube.com/printscreen
Postala hit na mrežama

- Dragi moji tinejdžeri, ovo je nikako ne. Kad zaradite onda se možete hvaliti, ali kada zaradite sami nikada se nećete hvaliti na ovakav način. Ja sam zarađivala sama... A ovo prave devojke odbija- istakla je Jovana u izjavi koja je ubrzo postala hit na svim društvenim mrežama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading