SVE PUCA OD NEŽNOSTI IZMEĐU TOMOVIĆA I SUPRUGE OD ŠA! VLADA: Ti si moje srce; Ivana: Ti si moja vrednica, pametnica!

Autor:

Zadruga

18.04.2021

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tomović i Aleksićeva su se smuvali nakon što je on izašao iz rijalitija. Ovu ljubav potvrdio je i voditelj Pinka Dragan Maca Marinković

Foto: printscreen
Vladimir Tomović, Ivana Aleksić

Vladimir Tomović, na iznenađenje mnogih, smuvao je bivšu ženu Nenada Aleksića Ša Ivanu. Njihova ljubav cveta, što se može videti po komentarima koje jedno drugom ostavljaju na Instagram postovima, a da su zaista u vezi, potvrdio je i voditelj Pinka Dragan Maca Marinković.

Naime, nedavno izbačeni učesnik "Zadruge 4" i još uvek zakonita supruga repera su u ljubavnoj vezi. Ovo je preksinoć pre emisije nominacije potvrdio i Maca. Sve je izašlo na videlo kada su se golupčići dopisivali preko svojih Instagram profila, u kojima su jedno drugom ostavljali lepe komentare, srca i poljupce bez straha da će neko to videti. Prvo je Vladimir komentarisao Ivanine objave, ali ona nije ostala nimalo imuna na Tomovićeve slatke reči.

Ivana: Vlado, ti si moj zaštitnik zauvek, ljubim te

- Ukrašće mi te neko - napisao joj je Vladimir.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Vladimir Tomović

- Neće, neće, ti si moj zaštitnik zauvek - napisala je ona, aludirajući, verovatno, na to da je u njemu našla sve ono što kod svog, još uvek zakonitog, supruga Ša nije imala, što je i dokazao izdajom i prevarom sa problematičnom beogradskom starletom Tarom Simov.

IVANA POSTALA POPULARNA ZBOG VEZE SA TOMOVIĆEM

Ivana Aleksić postala je popularna na društvenoj aplikaciji Instagram i za svega nekoliko dana je sa skromnih 5.000 pratilaca došla na impozantnih 122.000. Porast njene popularnosti počela je s javnom prevarom njenog muža Nenada Ša sa starletom Tarom Simov. Ljudi su tada stali na Ivaninu stranu, baš kao što se desilo u prvoj sezoni sa Kijom Kockar, koju je suprug Slobodan Radanović prevario sa Lunom Đogani. Nakon što je objavljena vest da se Vladimir Tomović i Ivana prate, da komentarišu jedno drugom objave, nastala je opšta pomama za njom. Tako je ona sada megapopularna na Instagramu. Broj pratilaca raste svakoga dana. Ona je pre afere imala mali broj pratilaca i, kako je i sam Ša istakao, nije bila aktivna na Instagramu i nije je zanimao virtuelni svet. Ivana je odmah počela da ubira plodove novonastale situacije, pa sada objavljuje plaćene reklame na Instagramu.

Nakon pravih izliva emocija, Ivana nije mogla da se obuzda jer joj, očigledno, prija Vladina pažnja, pa je nastavila da hvali Crnogorca. Ona je ispod njegove objave u kojoj se vidi da on radi kućne poslove dala do znanja da je njen.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Ivana Aleksić

- Vrednica, pametnica moja - pisala mu je Ivana u komentarima, a ono što je zanimljivo jeste da mu je ostavljala emotikone koji označavaju srce i poljupce, dok joj je on uzvratio srcem.

Aleks udarila Maju šoljom, ona pala u nesvest!

Aleksandra Nikolić udarila je Maju Marinković šoljom u glavu, usled čega je ona pala na pod. Aleks je, kao vođa nedelje, odlučila da da reč suparnici, ali se njoj nije svideo način na koji je to uradila. Maja je onda prišla Aleksandri i gurnula je, ona je zatim uzela šolju, zaletela se ka Maji i gađala je, nakon čega su zajedno završile na podu. Marinkovićeva je sve vreme plakala i krivila bivšeg košarkaša, a Janjuš je u jednom momentu odlučio čak i da je poljubi, dok su se čvrsto grlili.

- Da li te boli nešto - rekao je Janjuš, a onda poljubio i zagrlio Maju.

Inače, prava pikanterija jeste to što je Tomović bio u lošem odnosu sa Ša dok je bio u "Zadruzi", a razlog je bio ljubomora repera prema Crnogorcu, te je branio Tari da komunicira s njim. Vladimir je preljubnike nazivao smećem, sramotom i blamom čovečanstva. Mnogi su protumačili da je u pitanju osveta koju je Crnogorac isplanirao zajedno sa prevarenom Ivanom jer oboje imaju interes da unište Ša. Ona zbog sramote koju joj je naneo, a on zato što su bili u lošim odnosima. Kako će na sve ovo reagovati reper, ostaje nam da vidimo.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa novopečenim parom Vladom i Ivanom, ali se oni do zaključenja ovog broja nisu javljali na naše pozive.

Taki završio u bolnici!

Radomir Taki Marinković, Majin otac, završio je u bolnici nakon što je Aleksandra Nikolić udarila njegovu ćerku šoljom u glavu, ali i zbog njenog pomirenja s Markom Janjuševićem Janjušem.

- Znate kako, ja sam u bolnici, meni je juče pozlilo nakon one tuče dve cure! Ne znam da li će mi doktori dati da odem iz bolnice jer nisam uopšte dobro! Pritisak mi je toliko skočio da sam morao da odem kod lekara hitno, uopšte mi nije dobro - kratko je prokomentarisao Taki.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Duško

18.04.2021 20:03

Ljubav na daljinu?