NE MOŽEMO TAKO DA FUNKCIONIŠEMO: IVAN Mileusnić otkrio sa kojim se PROBLEMIMA susretao u vezi sa DANIJELOM!

Autor:

Zabava

09.05.2021

07:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati par otkrio sa čim su se suočavali u ranim periodima veze.

Foto: youtube.com/printscreen
Sada uživaju u ljubavi... Danijela Karić i Ivan Mileusnić

U ovonedeljnom izdanju emisije "Magazin In" gosti su, između ostalog, bili naslednica poznate srpske porodice Danijela Karić i njen suprug Ivan Mileusnić.

Ivan je otkrio kako se osećao kada su Danijela i on trebali da počnu zajednički život, a s obzirom na to da je ona tada živela sa decom iz prethodnog braka.

- Jao, meni je to bilo teško. To je jedan od tih trenutaka bio kada je Danijela rekla "Je l' ti hoćeš da ti ide na bolje ili šta?" Meni je, iskreno, u tom trenutku, ja sam trebao da se doselim u stan gde je ona imala porodicu sa bivšim mužem i sad ja dolazim kao nov i šta sam ja u njihovom životu. Ja sam dete razvedenih roditelja i znam kako je to. Ja sam njoj rekao, mi možemo da se volimo i da sve bude super, ali ako mene deca ne prihvate, ako me odstrane i ne budu želeli da budem deo njihovog života, mi ne možemo da funkcionišemo. Uvek sam se vraćao na dečaka od 10 godina kojem se pojavio očuh u životu koji je ukrao mamu. Mislio sam da možda nećemo uspeti. Ja tatu ne mogu da im menjam i insistiram na tome da Danijela i njen bivši muž vode računa o deci. Svi kao pričaju da sam se udao za nju i da je meni super - ispričao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading