SRUŠIO BATISTUTU, PA ŠOKIRAO ITALIJU: Evo šta Vlahović kaže o NESTVARNOM UČINKU!

Autor:

Sport

09.05.2021

07:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski napadač je postigao oba gola u pobedi Fiorentine nad Lacijom rezultatom 2:0 i tako oborio rekord Gabrijela Batistute.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dušan Vlahović

Dok velikani stoje u redu, Vlahović je ostao prizeman posle majstorske partije.

- Pokazali smo koliko je važan ovaj meč bio za nas i dali smo sve što smo imali. Veoma sam srećan i ponosan što smo dobili ovaj meč. Pokazali smo se protiv veoma jake ekipe i važne ekipe. Pokazali smo da ako igramo kako znamo, svi zajedno i čvrsto, naši kvaliteti dolaze do izražaja. Želim da čestitam celom timu- rekao je Vlahović.

Italijanski novinari su ga pitali o poređenju sa direktnim protivnikom na terenu u subotu uveče, Ćiru Imobileu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Teško mi je da pričam o Imobileu, jer je on sjajan napadač koji je postigao mnogo golova. Bio sam motivisan da dokažem nešto, ali tek sam na početku, ništa još nisam dostigao. Tako da ta poređenja nisu baš fer. Nadam se da ću dostići njegov broj postignutih golova jednog dana.

Nije mnogo želeo da priča o individualnom učinku.

- Naš san sada je da dođemo do što više bodova, tako da možemo da igramo pred kraj sezone sa nešto slabijim pritiskom. Sve se vrti oko tima, tako da se nadam da ću dati još golova, samo ako će to ekipi doprineti sa novim bodovima- rekao je Vlahović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading