SVI IMAMO NEKE MANE I GREŠKE! Đole Đogani se pere od prevare!

Autor: Republika.rs

Zabava

08.05.2021

16:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimak na kome se vidi kako Đole Đogani vara Vesnu obišao je ceo Balkan, mnogi su šokirani zbog ovih kadrova, međutim, otkriveno je da im ipak ne cvetaju ruže u braku kao što se mislilo.

RepublikaFoto: youtube.com
Vesna i Đole govorili o braku par dana pre denserove prevare

Samo par dana pre nego što će biti objavljen skandalozni snimak na kojem se vidi kako denser  Đole Đogani ljubi drugu ženu, on i njegova supruga Vesna snimali su emisiju koja se upravo bavi temom braka i ljubomore.

Đole je tada sa puno ljubavi pričao o Vesni, ali pojedinim rečima kao da je nagovestio da ipak nije skroz siguran u trajanje njihove ljubavi.

- Muškarac treba uvek da izabere ženu. On treba da bira. Mene nerviraju ove današnje devojke koje su same jurile muškarce i nešto se nabacuju. Muškarac treba da je džentlmen, da napravi neku priču, atmosferu, ambijent - rekao je Đole u emisiji "Magazin In".

-Meni je Vesna uvek zanimljiva. Ja sam birao osobu sa kojom ću biti celog života, ali nikad se ne zna. Ja treba da prihvatim njene mane. Ja sam tražio osobu kao što je Vesna. Svi mi imamo neke mane i greške, u životu treba hendlovati i biti okej - rekao je on, a Vesna je dodala da je on romantičan, ali veoma zatvoren.

Podsetimo, Vesna i Đole Đogani u braku su već dve decenije. Da li će do razvoda zbog prevare doći, još uvek nisu potvrdili.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading