Nataša BEKVALAC SE POŽALILA svojim emotivnim statusom: UMETNICI NISU SREĆNI!

Autor:

Zabava

07.05.2021

10:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Pop pevačica iskreno o tome kako se oseća.

Foto: Miloš Nadaždin
Nataša Bekvalac

Nataša Bekvalac uvek je iskreno i otvoreno pričala o svom ljubavnom životu, a neretko se i sama znala našaliti na taj račun.

Novosadska barbika priznala da su joj razvodi bili stresan period, a da je sada emotivno slobodna i zadovoljna.

- Danas sam slobodna kao ptica. Kad je razvod u pitanju, to je toliko stresna situacija. U tako stresnoj situaciji ne znam koja osoba može da prati medije. Znala sam da imate informacije, znala sam i odakle, u principu kad se tako nešto dešava gledam da izvučem nešto dobro. Ja sam osoba koja jako veruje ljudima i priča o sebi, to se sada promenila. To je bilo pre 12 godina, bila sam drugačija i mnogo više sam pričala. Normalno je da kada ispričaš nekom u poverenju, ta osoba brzo dođe do javnosti, iako pričaš u poverenju. Kad su ove druge stvari u pitanju, imali smo okršaj oko jedno desetak naslovnih strana. Ja sam naštelovana da se stvarno ne sećam. Brzo zaboravljam. Budem potpuno ohlađena - rekla je ona u jednoj emisiji, pa dodala:

Foto: ST/D. KADIĆ
Kaže da je sada zadovoljna... Nataša Bekvalac

- Mnogo sam srećnija nego ranije. Ja sam umetnik, a umetnici nisu srećni. Bar mogu da kažem da sam srećna, ali bih slagala. Nekad sam srećna, a nekad manje srećna. Suštinski sam zadovoljna žena - zaključila je Bekvalčeva.

Komentari (0)

Loading