(VIDEO) GDE ĆEŠ KAŠIKOM NA KAMION? Mejveder ISPREBIJAO poznatog jutjubera, a uskoro će i njegovog brata!

Autor:

Sport

07.05.2021

08:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Flojd Mejveder će se na kratko vratiti iz bokserske penzije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Razbesneli Flojd Mejveder

Mejveder će odraditi borbu sa poznatim jutjuberom Loganom Polom, a njih dvojica su odradili suočavanje kojim je najavljen njihov boks meč u Majamiju.

Sve je bilo donekle mirno dok se nije pojavio Loganov brat, Džejk, takođe poznati jutjuber. On je ušao u verbalnu raspravu sa Mejvederom, kome je potom ukrao kapu. Američki bokser je izgubio živce i krenuo je da udara Džejka pred novinarima. Nesrećni jutjuber na kraju je završio sa masnicom ispod oka.

- Ubiću te kad te uhvatim – vikao je Mejveder dok ga je obezbeđenje odvlačilo od mlađeg Pola, koji se kasnije oglasio na Twitteru.

- Ukrao sam mu kapu jer on svojim dosadnim borbama krade novac ljudima – napisao je Džejk.

 

 

Logan Polu će ovo biti treća borba u karijeri, a u prve dve se tukao sa kolegom jutjuberom KSI-jem. Jednom je bilo nerešeno, a drugi put je Pol doživeo poraz.

Sa druge strane njegov brat Džejk je dosta uspešniji pošto je do sad upisao tri trijumfa. Redom su padali jutjuber Gib, košarkaš Nejt Robinson i MMA borac Ben Askren.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading