(PAPARACO) BLEDA I ISPIJENA NINA U JAVNOSTI NAKON OPTUŽBI NA RAČUN LEČIĆA: Voditeljka se ne odvaja od ove dve osobe!

Autor: Republika

Zabava

07.05.2021

09:47

Voditeljka Nina Radulović nije se oglašavala povodom optužbi na račun njenog bivšeg supruga Branislava Lečića koje je iznela glumica Danijela Štajnfeld.

E-Stock, Republika.rs
Nina ne može da dođe k sebi nakon skandala u kom je glavni akter njen bivši muž... Lečić i Radulovićeva

Iako ju je, nakon Danijelinih tvrdnji da ju je Lečić silovao u maju 2011. godina, i sam Branislav upleo u celu priču rekavši da je Nina bila upućena u namere Štajnfeldove da ode u Ameriku te da ona tamo nije bežala od njega, Radulovićeva je ostala nema. A sada je uslikana u jednom restoranu brze hrane.

Nina je vreme provodila s majkom Goricom i sa sinom Lavom, a maske zbog pandemije korona virusa, nisu skidali.

Republika.rs
Nina se ne dovaja od majke...

Ona je razgovarala s majkom i sa sinom, a po glasu se moglo osetiti da i dalje prolazi kroz veoma težak period, tvrdi izvor sa lica mesta:

- Nina nije ni izgledala, ali ni zvučala dobro. Potpuno je ispijena i bukvalno izgleda kao da proživljava agonuiju. Sve vreme je razgovarala sa sinom i stvarno izgleda zabrinuto za njega.

Nakon što su pojeli svoj obrok, Nina, njena majka i sin napustili su restoran. 

Podsećanja radi, Nina je sina Lava na neko vreme isključila iz škole kako bi on bio što više zaštićen od svega o čemu se govorilo i pisalo proteklih meseci.

Republika.rs
Sin Lav joj je prioritet...

A dok Nina nije komentarisala slučaj Štajnfeld- Lečić, Ninina majka Gorica jeste:

- Ako ste našli da i mene pitate za komentar oko cele ove situacije, ja samo mogu da vam kažem jednu stvar. Poručujem svima, koji toliko forsiraju tu temu i to svima zameram - ne može ništa da se kaže ispravno, dok se ne saznaju sve činjenice - otpočela je priču ona.

- Moje mišljenje je da se radi o jednoj ženi, da budem blaga, vrlo problematičnoj, u čiju biografiju i stil života treba malo začeprkati. O tome se radi. Nama je sve ostalo poznato u vezi sa drugom stranom i tu treba samo ostaviti da se stvari odvijaju po proceduri - istakla je Gorica, ipak, kako je rekla, ona u ovom slučaju ne želi da bira strane, već će se mudro ograditi.

 

 

- Ja se ne stavljam na stranu nikoga, taman posla. Ali, isto tako, ni niko drugi ne može da se stavlja ni na čiju stranu, jer niko nema dovoljno podataka, kao što ih nemam ni ja. Apsolutno se ne stavljam, žena sam, imam ćerku. To je prvi razlog, a i imam ljudski i intelektualni razlog, da shvatam šta je dobro a šta je loše. Ali, u ovom slučaju je apsolutno nepoznato šta se desilo. Sve deluje da se ne zna šta je i da se treba ograđivati. 

Komentari (1)

Loading
Vesna

07.05.2021 16:05

Da li izjava Ninine majke, da se radi o zeni problematicnog morala, znaci da svaku zenu koja je po necijim merilima ,,sumnjivog morala,, treba silovati, obescastiti, poniziti, mlatiti, pljuvati, razapeti. - Zasto? - Da li je gospodja svesna svoje izjave i jos kaze, kako o drugoj strani znaju sve, pa meni je to dno dna. Gde ima dima ima i vatre, dokazano bilion puta.