LICEMERNO: Đole Đogani prevario Vesnu, a optužio LUNU da im je OBRUKALA PORODICU!

Autor: Republika

Zabava

07.05.2021

09:19

Pevač i denser ponovo u središtu skandala!

 

ST/Dragan Kadić, A. Nalbntjan
Ispao kontradiktoran... Đole Đogani, Luna Đogani

Đole Đogani podigao je javnost na noge, a kada je uhvaćen u preljubi sa drugom ženom. 

Komentari na društvenim mrežama ne prestaju da se nižu, a veliki broj njih istakao je i denserovo "licemerje", s obzirom da je godina prozivao Lunu zbog preljube. 

Inače, dok je Đoganijeva boravila u prvoj sezoni "Zadruge", stric joj je poslao pismo u kom je, između ostalog, pisalo:

e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Kritikovao tada Lunu... Đole Đogani

- Mi u emisiji nismo napali tebe kao ličnost i dete iz porodice, nego smo rekli da se "nisi baš najbolje pokazala", jer te znamo u boljem izdanju. Osudili smo tvoje ponašanje, to su dve različite stvari - ličnost i ponašanje. A ti moraš priznati, nisi se dobro ponašala u mnogim situacijama, tvoje histerisanje, bes, lupanje, udaranje, ljubomora, tuča i još dosta toga što ljudi osuđuju, a što devojke tvojih godina ne rade, da ne pričam o seksu i rečima izgovorenim u tim situacijama. Ne osuđujem te što si se zaljubila, ja sam ti o tome napravio video koji si videla, to je bio moj stav, nego tvoje ponašanje. Ljubav nema veze sa tvojim ponašanjem- napisao je tada Đole, pa dodao:

ST/D. KADIĆ
Luna Đogani nosila epitet "ljubavnice"

- Ne zaboravi, nisi ti jedina "Đogani", sve to što si radila i šta radiš i te kako utiče na nas sve Đoganijeve. Ja 25 godina gradim ovaj brend da bi ti za nekoliko meseci sve bacila u vodu, nije fer, ako bar malo imaš srca znaćeš to da poštuješ jer da si ušla kao Luna Milić, Sloba se ne bi baš zaljubio u Milićku, tako da ne bi bilo ni LUNE NI SLOBE NI KIJE. Ja se nadam da ćes ovo shvatiti kao dobronamernu poruku, a znam i to da će tvoja mama odmah pljuvati po meni kao i ranije kad nije razumela kako se koristi naše prezime.

Sa druge strane, Đogani je svojevremeno za "TV magazin" izjavio:

Luna je dobro dete, nisam hteo puno da pričam o tome, samo sam osudio njeno ponašanje. Mi je znamo u boljem svetlu. Njeno ponašanje nije bilo najbolje, vadila se da je ona mlada devojka od 21, 22 godine. Nju kao ličnost normalno da podržavam, ona je naše dete i tu nema šta, ali kako se ponašala u “Zadruzi 1” nije u redu. Bilo je dosta toga što nije bilo dobro, nije bilo lepo. Ona tamo predstavlja prvo sebe, jer ona je ipak izgrađena ličnost donekle, nije potpuno ali opet te njene godine, 22, nisu male. Tada je moja bivša žena Slađa već imala dete, Silviju. Anabela je nju rodila isto mlada, otprilike negde bi i ona mogla da bude majka, ali dobro da ne govorim sad o tome. U svakom slučaju, ne možeš da se vadiš na te godine. Moraš da znaš šta je dobro, a šta nije!

Komentari (0)

Loading