OPLELA PO SOPSTVENOJ PORODICI! Nina Đogani popljuvala rijaliti i one koji učestvuju: Ne može tamo niko NORMALAN DA BUDE!

Autor:

Zabava

12.04.2021

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sestra jedne od najpopularnijih učesnica rijaliti programa u Srbiji ikada Lune Đogani, Nina konačno je otkruila zbog čega i ona nije krenula stopama svih članova svoje najuže porodice.

RepublikaFoto: instagram.com
Nina i Luna Đogani

Nina je sada izjavila da nema nameru ikada da bude deo rijalitija kao što su to bili i njena majka Anbela, ali i otac Gagi i posebno sestra Luna:

- Dosta mi je rijalitija, dovoljno sam videla za svoje godine. Mislim da nijedna osoba ne može da uđe tamo i da bude normalna, jednostavno to je zatvoren prostor - rekla je Nina Đogani, kojoj je prošle godine cela porodica bila u rijalitiju "Zadruga 3", a njihov boravak pratile su burne svađe.

Foto: instagram.com/nina_djoganii/
Neće u rijaliti ni za živu glavu...Nina 

Nina se osvrnula i na svoj ljubavni život.

- Imala sam samo dve veze u životu, mlada sam. Zauzeta sam, tako da mi momci sada ne prilaze. Imam dečka, i ne razmišljam sada ni o kome drugom. Ljubomorna sam, ali više kroz šalu, nekad to ne kažem dečku jer neću da ispadnem posesivna - iskrena je bila Nina, koja je već duže vreme u vezi sa dečkom Markom.

 

 

Ona je dodala i da obožava da pleše, te da je taj talenat nasledila od roditelja, Anabele i Gagija.

- To mi je na tatu gen, to je nešto najlepše što sam ikada mogla da usvojim od svojih roditelja. Obožavam da plešem, to je moja prva ljubav. I danas plešem, ali rekreativno, ranije sam išla na hip-hop - kazala je Đoganijeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ivana

12.04.2021 18:01

Sasvim je ok rekla.

Davor

12.04.2021 20:29

@Ivana - Eto nje u Zadruzi 7.