STRIPTIZETA HTELA DA IZNENADI SAŠU POPOVIĆA: Na kraju je usledio ŠOK OBRT zbog njegove supruge Suzane!

Autor:

Zabava

06.05.2021

06:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Htela da iznenadi Sašu, kad ono..

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Saša i Suzana..

Saša Popović nedavno je proslavio 67. rođendan, ali je zbog situacije sa korona virusom slavlje tim povodom upriličeno samo u krugu porodice, što je mnoge zaposlene u Grandu razočaralo.

Propalo rođendansko iznenađenje!

Naime, nekima od zaposlenih, koji su u timu i televiije Grand i emisije Zvezde Granda, je palo napamet da bi možda bila dobra ideja da unajme stritpizetu i naprave feštu u Sašinom domu na Bežanijskoj kosi. Neko od njih je čak uzeo mobilni telefon i pitao striptizetu da li je slobodna da krene sa njima, ali onda je jedna od organizatorki sve prekinula:

–Da li ste vi normalni to da uradite, ajde Saši bi možda bilo i smešno i zabavno, ali znajući Suzanu ili bi vas sve na glavačke izbacila ili bi se toliko naljutila da niko od nas ne bi prošao dobro – rekla je organizatorka, a kada su svi shvatili kakav bi haos mogao da nastane odustali su od rođendanskog iznenađenja, ali su takođe rekli da će mu jednom takvo iznenađenje prirediti na televiziji, a prenosi Svet!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading