KARLEUŠA PRIMA VAKCINU, EVO ZA KOJU SE ODLUČILA! Pevačica pompezno najavila da će se vakcinisati protiv koronavirusa!

Autor: Republika.rs

Zabava

05.05.2021

14:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša promenila je mišljenje o vakcinaciji i najavila da će sutra primiti vakcinu protiv korona virusa. Otkrivamo i za koju se odlučila.

Foto: youtube.com/Zvezde Granda
Jelena Karleuša promenila mišljenje i odlučila da se vakciniše

Pevačica Jelena Karleuša godinama je javno zastupala stavove protiv MMR vakcine, međutim, sada je sve iznenadila kada je rešila da primi vakcinu protiv korona virusa.

Iako je svakako pohvalno što se odlučila na ovaj potez, Jelena je od toga morala da napravi ličnu kampanju. Ona je na svojim društvenim mrežama obavestila javnost da će vakcinu primiti sutra u devet časova ujutru, te pozvala građane da učini isto.

S obzirom na to da se građani Srbije mogu vakcinisati  cepivima svih raspoloživih proizvođača: Sinofarm, Astra Zeneka, Sputnjik V i Fajzer, ona je odlučila i koju će primiti, te je izbor pao na Fajzer.

Koji je razlog za drastičnu promenu mišljenja pevačice, još nije otkriveno, međutim, na društvenim mrežama svi bruje o tome da je odluku donela nakon što je njena ljuta rivalka Svetlana Ražnatović pre desetak dana primila vakcinu i privukla veliku podršku javnosti zbog ovog poteza.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
turizam

05.05.2021 16:05

da moze po stranim klubovima da oponasa kanje vest tudjih spolovila

Lala od Banata

05.05.2021 17:44

Nije valjda došlo da mora da se vakciniše da bi dobila 3000 dinara !

Kikimora

05.05.2021 20:37

Pa zar sve mora na talambase? Da se skupi sirotinja plitkih mozgova, da je vidi, a 'diva' da paradira. Kad ima tako visoko misljenje o sebi, sto ne preseli u Holivud? Kad moze mala Kojic, pa moze i 'diva'.

teoretičarka u svemu

05.05.2021 23:39

ona ima stav mora da ga iznese ali seon odnoi samo na obaveze u Srbiji Žutoj je zapad udario bananu.Sad moze na sajam u Budimpeštu i klubove u AustrijuLako je biti uzQ u Srbiji..