PODMETNUT POŽAR? Spaljen grob oca Darka Lazića!

Autor: Republika.rs

Zabava

04.05.2021

21:56

Podmetnut požar u Brestaču, spaljen grob oca Darka Lazića?!

youtube.com/RTV Pink Official
Spaljen grob njegovog oca: Darko Lazić

Grob oca Darka Lazića, Milana Lazića, izgoreo je u požaru. Požar je izbio pre nekoliko nedelja, a od tada Brestač ne prestaje da priča o tome.

Ekipa "Kurira" otišla je tamo da proveri šta se dešava, pa su porazgovarali i sa meštanima.

- Lazići nisu zaslužili ovako nešto. Prestrašno je da neko iz obesti i ljubomore uništi grobno mesto njihovog člana porodice. Milan je bio mnogo dobar čovek, pošten, spreman svakom da pomogne i sve nas je ovo potreslo, kada smo na Pobusani ponedeljak izašli na grobove najmilijih i zatekli jeziv prizor. Čuo sam da su Darkova majka, baka i brat potresli kad su im javili šta se dogodilo i da su odmah otišli na groblje da vide kolika je šteta - rekao je za "Kurir" jedan od stanovnika Brestača.

Meštani su bili šokirani prizorom, vatra je u potpunosti uništila okvir sa veštačkom travom, ali i donji deo nadgrobnog krsta, dok su venci koji tu stoje od decembra, kada je Milan sahranjen, nezahvaćeni vatrom.

A. Nalbantjan
Njegov grob je spaljen, sumnja se da je namerno...

- Po selu se priča da je neko to namerno uradio da bi napakostio porodici zbog Darka. To se desilo pre nedelju-dve, čuo sam da je jedna komšinica otišla do kuće Branke i njenog drugog sina da im to javi, još dok je vatra gorela. Oni su odmah otišli i nekako ugasili vatru. Baš su se bili potresli, jadni ljudi - ispričao je jedan meštanin.

Kada je Ekipa "Kurira" pokušala da stupi u kontakt sa Darkovom majkom, koja je još uvek u crnini, ona je pobegla u kuću i nije htela da im otovri, sa druge strane ni Darko ne želi da im odgovori na pozive.

Komentari (0)

Loading