ŠOK NA MARAKANI: Zvezda OSTAJE bez očekivane ZARADE!

Autor:

Sport

04.05.2021

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Crvene zvezde Srđan Spiridonović vratiće se na Marakanu po završetku sezone sa pozajmice u Genčlerbirligiju.

RepublikaFoto: Republika
Stadion Crvene zvezde

Kako saznaje "MaxBet Sport" nije opravdao očekivanja u Turskoj, te je Genčlerbirligi rešio da ne aktivira klauzulu, te će se igrač na kraju sezone vratiti u redove šampiona Srbije. Zvezda će tako ostati od novca koji je očekivala od njegove prodaje Genčleru.

Spiridonović je odigrao samo šest utakmica i na terenu je proveo 84 minuta, a ključ je u činjenici da će Genčlerbirligi verovatno da se preseli u drugu ligu. Očekuje se da će se klub odlučiti na značajno manji budžet, ali i broj stranaca. 

Pominje se da bi Srđan Spiridonović u Zvezdi mogao da dobije sporazumni raskid ugovora, koji važi do 2023. godine ili da se opet preseli na pozajmicu ili bude trajno prodat. 

Momak rođen u Beču nije opravdao očekivanja u crveno-belom dresu tokom jeseni uprkos značajnoj minutaži, te se čini da u Ljutice Bogdana neće biti voljni da mu daju "drugu šansu". 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading