(FOTO) ONI SE MNOGO VOLE: Rana ljubav Gage Nikolića i Milene Dravić ponovo je oživela!

Autor: Republika.rs

Zabava

03.05.2021

17:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi glumački par mnogo se voli.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/Biotloneta
Ljubav Milene i Dragana oživela je...

Mladi glumački par Ivana Zečević i Pavle Mensur, sin Irfana Mensura i Srne Lango, zablistali su zajedno kao zaljubljeni par u seriji "Kalkanski krugovi", a kako su i u pravom životu par njihova hemija je bila prosto opipljiva.

Mnogi upravo iz ovog razloga prepoznaju ranu ljubav Milene Dravić i Dragana Nikolića u njima, što je za mladu glumicu potpuno neshvatljivo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @ivana___zecevic

- Čula sam to od vas i još u nekoliko navrata. Meni su njih dvoje zaista neponovljivi, bili su toliko autentični - odrastala sam uz njihovu glumu, voditeljstvo. To mi je neshvatljivo da ih neko može ponoviti. Ovo pitanje mogu da shvatim kao najveći kompliment na svetu, ali ne mogu to da percipiram. Hvala svakome ko se usudi da nas stavi u tako divan koš - rekla je Ivana za "Kurir". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @ivana___zecevic

Iako su dosta mladi oni su u vezi već dve godine, a upoznali su se na Fakultetu dramskih umetnosti, gde zajedno studiraju. Njihov svakodnevni život sastoji se iz zajedničkog života u malom studentskom stanu, a sve što rade, rade iz ljubavi:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @ivana___zecevic

-Sve je išlo je prirodno, sve kod nas ide prirodno. Kako nas je život vodio, tako smo i odlučivali. Sve je iz ljubavi. Traje dve godine i dva-tri meseca. Volimo da trošimo pare na dobru klopu, ali sve je isto kao i ranije - objasnila je lepa glumica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading