TRUDNOĆA JOJ PROMENILA PLANOVE! Jovana Pajić otkrila tajnu koju je čuvala od javnosti!

Autor: Republika.rs

Zabava

01.05.2021

19:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Jovana Pajić i pevač Aleksandar Cvetković poznatiji i kao Sale Tropiko, već godinama su u skladnom braku,a intimu su čuvali daleko od očiju javnosti.

Foto: printscreen/instagram
Jovana Pajić i Aleksandar Cvetković

Ipak, lepe stvari ne treba kriti, te je pevačica sve nasmejala pričom o venčanju i trudnoći i otkrila detalje koje je vešto krila od javnosti.

Pevačica Jovana Pajić progovorila je o intimnim detaljima iz ljubavi sa suprugom Aleksandrom, pa se prisetila i priprema za venčanje.

S obzirom na to da je bila u drugom stanju, nije sve teklo onako kako je planirala, već je morala da se snalazi shodno situaciji:

RepublikaFoto: instagram.com/jovanapajic
Jovana i Sale srodne duše

-Nisam imala previše mogućnosti, već u šta stanem, to mi je. Ja sam probala tu venčanicu koja je stajala na ofingeru. Nije bila od onih što podsećaju na Pepeljugu, već jedna stidljiva venčanica koja je više ličila na neki materijal. Probala sam je, nije me žuljala, stomačić je mogao da se upakuje i ja sam rekla ne biram više ništa", izjavila je Jovana u emisiji "Venčanje od A do DA" objašnjavaji da je venčanicu birala u trenutku.

Pevačica je inače, na dan venčanja bila u u petom mesecu trudnoće, te venčanica bila u skladu sa mogućnostima zbog stomačića.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading