IDE U MANASTIRE I LAŽE LJUDE DA ĆE DOBITI DECU AKO ODU TAMO! Prijatelj Seke Aleksić BESAN otkrio sve o njenim ABORTUSIMA: Muka mi je od njenih priča...

Autor: Republika

Zabava

03.05.2021

12:57

Seka Aleksić laže narod...

printscreen/TVPink, E Stock/Aleksandar Nalbantjan
Seka Aleksić

Modni kreator Saša Vidić i pevačica Seka Aleksić su dugi niz godina bili dobri prijatelji koji su se uvek međusobno podržavali i bili tu jedno za drugo i kad su najgori tračevi tresli estradu.

Vidić je poznat po svom britkom jeziku, pa se zamerio mnogim pevačicama što je dovelo do prekida saradnje. Ovaj put su teške reči pale na račun Seke Aleksić. Njih dvoje su prekinuli kontakt otkako Aleksićeva javno promoviše svoj antivakserski stav.

ST/A. IVANOVIĆ
Saša Vidić napljuvao Seku..

- Sram da je bude što je govorila negativno o vakcinaciji. To nikako nije smela. Ona ide u manastir Tumane, laže ljude da će dobiti decu ako odu tamo, a ona je oba puta rodila tek posle vantelesne oplodnje. Morala je tako jer je imala abortusa kao Miljana Kulić. Ja sve znam i muka mi je od tih priča - kaže Vidić i dodaje:

- Uvredila se jako zbog mog komentara i obrisala me je sa Instagrama. Ona se naljutila, a nema razloga. Ona zna da i o njoj mogu svašta da kaže i da napišem, ali neću. Ona je sirota glupa. Ona se sad trudi da bude kao dama, ali to nikada neće biti jer za to prvo treba škola, a ona ima samo osmogodišnju.

- Kad smo bili u emisiji gledala je u mene šta da kaže, govorila je primitivno, a sto puta sam joj rekao da mora da vodi računa, da se menja. Ona menja veru, krštenicu, ali obrazovanje nije mogla da promeni… Tumane gore, Tumane dole, otac Tadej, otac onaj, otac ovaj… Duhovnost na sve strane, u emisiji, teretani, ali ne možeš da okaješ grehe ni u hiljadu manastira - odbrusio je Saša, a prenosi Svet.

Komentari (23)

Loading
Sabahudin

03.05.2021 13:06

Saša Vidić? Za koga igra? Podrška za Seku.

Omladino BEZI

03.05.2021 14:37

"Ona se sad trudi da bude kao dama, ali to nikada neće biti jer za to prvo treba škola, a ona ima samo osmogodišnju." Narode glupi, citaj i uzivaj koga dizes u nebesa!

Vla

04.05.2021 19:55

@Omladino BEZI - Ja ju ne uzdizem. Ja ju spustam.

Žarko

05.05.2021 12:30

@Omladino BEZI - Kakva dama? Udala se za svog šofera jer je niko nije hteo.