IDE U MANASTIRE I LAŽE LJUDE DA ĆE DOBITI DECU AKO ODU TAMO! Prijatelj Seke Aleksić BESAN otkrio sve o njenim ABORTUSIMA: Muka mi je od njenih priča...

Autor:

Zabava

03.05.2021

10:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Seka Aleksić laže narod...

RepublikaFoto: printscreen/TVPink, E Stock/Aleksandar Nalbantjan
Seka Aleksić

Modni kreator Saša Vidić i pevačica Seka Aleksić su dugi niz godina bili dobri prijatelji koji su se uvek međusobno podržavali i bili tu jedno za drugo i kad su najgori tračevi tresli estradu.

Vidić je poznat po svom britkom jeziku, pa se zamerio mnogim pevačicama što je dovelo do prekida saradnje. Ovaj put su teške reči pale na račun Seke Aleksić. Njih dvoje su prekinuli kontakt otkako Aleksićeva javno promoviše svoj antivakserski stav.

RepublikaFoto: ST/A. IVANOVIĆ
Saša Vidić napljuvao Seku..

- Sram da je bude što je govorila negativno o vakcinaciji. To nikako nije smela. Ona ide u manastir Tumane, laže ljude da će dobiti decu ako odu tamo, a ona je oba puta rodila tek posle vantelesne oplodnje. Morala je tako jer je imala abortusa kao Miljana Kulić. Ja sve znam i muka mi je od tih priča - kaže Vidić i dodaje:

- Uvredila se jako zbog mog komentara i obrisala me je sa Instagrama. Ona se naljutila, a nema razloga. Ona zna da i o njoj mogu svašta da kaže i da napišem, ali neću. Ona je sirota glupa. Ona se sad trudi da bude kao dama, ali to nikada neće biti jer za to prvo treba škola, a ona ima samo osmogodišnju.

- Kad smo bili u emisiji gledala je u mene šta da kaže, govorila je primitivno, a sto puta sam joj rekao da mora da vodi računa, da se menja. Ona menja veru, krštenicu, ali obrazovanje nije mogla da promeni… Tumane gore, Tumane dole, otac Tadej, otac onaj, otac ovaj… Duhovnost na sve strane, u emisiji, teretani, ali ne možeš da okaješ grehe ni u hiljadu manastira - odbrusio je Saša, a prenosi Svet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (23)

Loading
Sabahudin

03.05.2021 11:06

Saša Vidić? Za koga igra? Podrška za Seku.

Odgovori 22 31
Omladino BEZI

03.05.2021 12:37

"Ona se sad trudi da bude kao dama, ali to nikada neće biti jer za to prvo treba škola, a ona ima samo osmogodišnju." Narode glupi, citaj i uzivaj koga dizes u nebesa!

Odgovori 40 8
Vla

04.05.2021 17:55

@Omladino BEZI - Ja ju ne uzdizem. Ja ju spustam.

Odgovori 10 0
Žarko

05.05.2021 10:30

@Omladino BEZI - Kakva dama? Udala se za svog šofera jer je niko nije hteo.

Odgovori 13 1