MRKA PUKAO BASNOSLOVAN NOVAC U LUKSUZNE NEKRETNINE DA OSTAVI BEKUTINOJ DECI: Evo ko sa estrade mu je pomogao u tome!

Autor:

Zabava

03.05.2021

06:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mrka se odlučio na drastičan potez!

RepublikaFoto: instagram.com/anabekuta1
Ana Bekuta i Mrka

Ana Bekuta je shvatila da su vremena sve teža, pa je odlučila da svoj zarađeni novac uloži u nekretnine i tako zbrine unuke Branka i Sonju! I ona i Mrka dugo su razmišljali u šta bi mogli da ulože ušteđevinu, a u pomoć im je pritekao Šabanov zet Batica Mirković koji je investitor i bavi se prodajom luksuznih stanova.

Šabanov zet  pomaže Bekuti u odabiru stanova

–Jedan Mrkin prijatelj zida zgrade, pa mu je političar dao predlog da se uortače i čovek je pristao. U pitanju je lokacija u Krnjači, odmah posle Pančevačkog mosta gde se zida niz luksuznih zgrada. Ana i Mrka su uložili novac u četiri stana koja su trenutno u izgradnji. Konsultovali su se i sa Šabanovim zetom Baticom koji godinama zida po Vračaru i Dedinju, pa su novac uložili u nekretnine koje će biti sve skuplje – objašnjava za STAR jedna od Aninih prijateljica i nastavlja:

–Mrka nije pravio problem što ulaže pare za imovinu koja je namenjena Aninim unucima, on tu decu gleda kao da su njegova. Pristao je da u te stanove uloži i pare koje je štedeo dok je bio s Dašom i mislim da se i ona s tim slaže. Zna koliko je Ana požrtvovana baka i da joj je bitno da njenoj deci ništa ne fali i da se ne muče, a kako on i Daša nemaju dece, oboma im je milo da pomognu Ani – objasnila je pevačicina drugarica koja je upućena u dešavanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Marko

03.05.2021 09:17

J.... zemlju u kojoj je mrka na slobodi posle tolike kradje u slobino vreme

Odgovori 12 0
Nikola

03.05.2021 09:55

Ok.ona peva ima para,a odakle njemu toliki novac a svi znamo da su plate politicara mizarne,a neki su se odrekli plata,pa se pitam koliku je on platu imao kao ministar,kad je toliko ustedeo???...ili je to novac gradjana Srbije koji je pokraden za vreme vladavine sa Slobodanom Milosevicem????

Odgovori 13 0
rafrd

03.05.2021 10:17

Odakle mu pare

Odgovori 13 0
Vanja

03.05.2021 11:43

A....zašto im je crno bela slika?