(FOTO) ZAVIRITE U LUKSUZNI PENTHAUS ACE LUKASA: Ona je zaslužna zato što je stan došao do BASNOSLOVNE CIFRE!

Autor:

Zabava

01.05.2021

13:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pogledajte slike luksuznog penthausa!

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Aca Lukas..

Dom je opremala Sonja, ja sam samo plaćao i to bez pogovora (smeh). Ona je odlazila po raznim salonima, uklapala, dodavala, merila, sve je bilo po njenoj želji. Ispunio sam joj sve što je zamislila, zato stan i toliko mnogo vredi - ističe pevač

Pevač Aca Lukas živi u beogradskom naselju Voždovac gde sam provodi dane u luksuznom stanu, a do pre par godina je taj proctor delio sa suprugom Sonjom. Kako se šuškalo u medijima penthaus je plaćen 500.000 evra, a sudeći po nameštaju nije se štedelo ni na opremanju.


Ogromna dnevna soba u kojoj Lukas provodi najviše vremena, smeštena je u središnjem delu stana. Tu je smešten beli klavir, kao I klavijatura na kojima Lukas svira vrlo često. Kako je Aca ljuibitelj igrica neizostavni su džojstici i igrice. Sto u dnevnoj sobi izgleda kao veliki kofer i daje poseban pečat Lukasovom kutku.

 

 


Kako pevač poručuje dom je opremala njegova bivša supruga Sonja, dok je on bio zadužen za plaćanje

- Dom je opremala Sonja, ja sam samo plaćao i to bez pogovora (smeh). Ona je odlazila po raznim salonima, uklapala, dodavala, merila, sve je bilo po njenoj želji. Ispunio sam joj sve što je zamislila, zato stan i toliko mnogo vredi - ističe pevač.

Svaki detalj je očigledno posebno biran po Sonjinom ukusu, a ne čudi I što se u dnevnoj sobi nalazi ogroman portret popularnog pevača. Pored svojih, Lukas na zidu ima i uspomene sa svojom decom, ali i crteže svoje naslednice Viktorije. U jednom kutku nalaze se i mnogobrojne nagrade koje je Lukas dobio tokom bogate i uspešne karijere.

 

 

- Konačno sam u domu našao svoj mir, nekada je bio porodični kada nas je u njemu više živelo. Sada samujem I lepo mi je - kaže Aca.

U kuhinji sve je na svom mestu, bez previše detalja. U pevačevoj spavaćoj sobi na sredini je ogorman krevet, a na policama nalaze se razni detalji kao i uspomene sa najmilijma.


- Nisam vešt u kuhinji, poručim preko dostave sve ono što mi treba – priznaje Lukas.

Iz pevačeve spavaće sobe ulazi se u ogormno kupatilo koje je odvojeno staklenim zidom tako da se iz kreveta sve jasno vidi. Pevač čak i u kupatilu ima umetničke fotografije, ali i posebne detalje za opuštanje, prenosi Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading