(FOTO) MARINA TUCAKOVIĆ IMALA AFERU SA OVIM POZNATIM PEVAČEM PA JE OSTAVIO ZBOG MLAĐE: Isplivali svi detalji veze koji su zgranuli naciju!

Autor:

Zabava

01.05.2021

10:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nove informcije isplivale!

RepublikaFoto: instagram.com/marina.tucakovic
Marina Tucaković bila u vezi sa Oliverom Mandićem..

Tekstopisac Marina Tucaković sedamdesetih godina prošlog veka bila je u ljubavnoj vezi sa pevačem Oliverom Mandićem, koji je tada bio na početku muzičke karijere. Iako se u javnosti gotovo uopšte nije govorilo o ovoj romansi, njih dvoje su četiri godine bili u ljubavi, a Oliver je jednom prilikom potvrdio da je Marina patila za njim.

- Marina i ja smo bili u vezi četiri godine. Za vreme našeg zabavljanja napisala mi je „Ljuljaj me nežno“. Pošto sam objavio tu numeru, raskinuli smo. Ostavio sam je zbog mlađih i lepših devojaka. Tada je krenulo ludilo u mom životu, a ona je verovatno patila. Naša saradnja se nastavila i posle raskida. Hvala joj što mi je napisala divne tekstove i posle toga na mojim albumima. Radila mi je sve pesme osim „Dođe mi da vrisnem tvoje ime“ i „Bobane“ - ispričao je Mandić pre nekoliko godina za beogradske medije, a potom dodao da su ipak posle turbulentnog raskida ostali u prijateljskim odnosima:

- Posle našeg raskida ostali smo u dobrim odnosima. Ona je dupla Škorpija, lovu voli najviše.

Iako tvrdi da nikad nisu krili svoju ljubav, Marina kaže da se ne seća baš svih detalja iz romanse s Mandićem.

- Bilo je to tako davno. Više se i ne sećam. Oliver je bio presladak mladić, uvek doteran i potpuno drugačiji. Nosio je košulje i pantalone. Nismo se skrivali, nego tada naša veza nikoga nije zanimala - ispričala je Tucakovićeva svojevremeno.

RepublikaFoto: youtube.com/DarkWoman93
Oliver Mandić bio u vezi sa Marinom..

Inače, Marina i Oliver su isto godište, rođeni su 1953. godine, a u periodu zabavljanja imali su oko dvadesetak godina. Kada su Marinu pre nekoliko godina novinari upitali kakav je ljubavnik bio pevač, koji danas ne voli da daje intervjue i pojavljuje se u javnosti, odgovorila je najpre:

- Neću da pričam o intimnim odnosima. Nemojte to da me pitate - a onda kratko dodala:

- Bio je dobar.

Marina je otkrila i da je ona glavni "krivac" za to što je Oliver postao pevač.

- Imao je divne pesme, ali nije želeo da peva. Ubedila sam ga da treba da peva, a ne da daje pesme drugima. Nije on neki veliki pevač kao Haris Džinović, ali je imao specifičnu boju i način pevanja. Postigla sam sa njim veliki uspeh, kao i on sa mnom. Njegove pesme će živeti zauvek - pričala je Marina pre nekoliko godina.

Danas su Marina i Oliver u dobrim, prijateljskim odnosima, a Tucakovićeva je dugi niz godina u srećnom braku sa suprugom Aleksandrom Futom Radulovićem, a prenosi Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading