IMALA NEZAPAMĆENU AKCIJU SA TOTALNIM NEZNANCEM ISPOD ŠATORA NA KOŠUTNJAKU! Beograđanka ovaj PRVOMAJSKI URANAK nikad neće zaboraviti!

Autor: Republika

Lifestyle

01.05.2021

10:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna Beograđanka prepričala je kako se 2017. godine provela za čuveni prvomajsku uranak, a njenu ispovest vam prenosimo u celosti.

RepublikaFoto: pixabay.com

Ona je naime odlučila da taj dan provede u prirodi, na Košutnjaku, ali kao je istakla, nije mogla ni da sluti da će doći do tako uzbudljivog epiloga.

Ne znam da li zbog prolećne euforije, boravka u nabujaloj prirodi ili rekordno unetog alkohola u tanušni organizam, tek ovaj prvomajski uranak razlikuje se od svih ostalih – po tome što sam imala seks sa nepoznatim likom. Ja sam prava Beograđanka, a on je imao seksi naglasak – započela je ona svoju ispovest i objasnila kako je došlo do toga da bude intimna sa znojavim momkom iz unutrašnjosti:

- I stvarno, paradoksalno, proslava Međunardonog praznika rada idealan je prilika da se dođe do partnera. Nije da sam planirala, ali eto, desilo se. Nekako se ispostavilo da su Košutnjak, miris mesa i zvuk muzike koja se meša sa improvizovanih prvomajskih stejdževa, idealna scenografija za sve slobodne devojke spremne na pravu avanturu - opisala je ona i potom objasnila kako je uspela u svom "lovu", deleći sugestivno savet drugim devojkama:

- Sve što treba je da ga zamolite da vam pozajmi ćumur. Ili da vam pomogne da raspalite vatru. Možete i da ga pitate da vam sklopi šator. Zapravo, sve one poslove koje kao svaka "prava dama", jelte, niste u stanju same da uradite. O stidu ne treba da brinete, već ste oboje dovoljno pripiti. Tu ste od prethodne noći, zar ne? Na kraju, od nezaboravnog seksa deli vas samo pronalazak adekvatnog mesta na kojem ćete se znojiti u dvoje - istakla je ona i dodala da ipak postoji mala prepreka:

- To je, ujedno i najveći problem, jer čini se da ne postoji slobodan pedalj ovog omiljenog beogradskog izletišta na kojem se dozvoljavaju druge aktivnosti osim roštiljanja, društvenih igara i kolektivnog ispijanja alkohola. No, za mene je i ovaj korak bio lagan, samo zato što sam upala u pogrešan šator. Pravo liku na ruke. Sedeo je sa lampom i preturao nešto po šatorskoj utrobi, kada je moj upad ispratio zbunjenim izrazom na licu. Pokušavao je da u moru isprepletenih, usnulih drugara pronađe novu flašu viskija, a da smo već idealan par potvrđeno je prostom činjenicom da sam u rukama već nosila jednu takvu bocu - ponosno je istakla devojka i dodala:

- Stigla sam u pravi čas. Upoznali smo se, nasmejali nad sudbinom, malo svirali gitaru, a par sati kasnije, pored pljeskavica i viskija, razmenili smo i prve poljupce. Na pola puta između naših, već odavno utonulih u san ekipa, na početku šumarka, u rastinju, spojila su nam se tela. Oslobođeni svih inhibicija dočekali smo Prvi maj. Možda smo i obradovali nekog voajera, ko će ga znati – zaključila je ona.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading