PEVAČICA I RIJALITI-ZVEZDA RADO GOVORE O SVOM POREKLU: Ponosne smo što smo Srpkinje!

Autor: Dušan Lukić

Zabava

30.04.2021

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija i Aleksandra su izjavile da ih Vaskrs vraća u detinjstvo.

RepublikaFoto: ST/Nemanja Pančić/Privatna arhiva
Stanija Dobrojević i Aleksandra Mladenović

Rijaliti-zvezda Stanija Dobrojević i pevačica Aleksandra Mladenović uz osmeh su pozirale pred objektivom Srpskog telegrafa, u prazničnom raspoloženju i s verom u bolje sutra jer se obe nadaju da će koronavirus posle najvećeg hrišćanskog praznika napokon početi da jenjava. Pevačica koja dane provodi u rodnom selu kaže da se proslava praznika danas nimalo ne razlikuje od toga kako ga je njena porodica obeležavala u njenom detinjstvu.

- Vaskrs uvek provodim s porodicom i mislim da ne postoji ništa lepše nego kad na praznike budete uz one koje najviše volite. Otkad sam bila mala, radovala sam se ovom prazniku jer se u svakom smislu razlikuje od svakog koji obeležavamo. U svoje selo Žitorađe otputujem nekoliko dana pre praznika da bih sa svojima sve pripremila za ovaj dan. Danas Vaskrs isto obeležavamo, kao što su to moji roditelji radili dok sam bila mala. Prvog dana praznika svi se tucamo jajima, uvek je lepa atmosfera i obično nam po podne, posle ručka, dolaze i komšije, s kojima se takođe kucamo jajima. Obično me neko od njih tera da malo i zapevam, što rado uradim kad nazdravimo uz domaću rakiju ili vino. Naravno, ponosna sam što sam Srpkinja i vrlo rado ističem svoje poreklo gde god da otputujem zbog posla. Našem narodu želim dobro zdravlje i sreću. Neka Vaskrs provedu u miru i blagostanju - rekla je pevačica koja se nada da će uskoro početi ponovo da radi ono što voli, a to je da peva pred publikom:

 

 Stanija: Nemam puno želja, volela bih samo da mi porodica ostane zdrava
 


- Nastupi mi mnogo nedostaju i istinski verujem da će virus polako da oslabi. Volela bih da što pre zapevam pred publikom, posao mi mnogo nedostaje i fali mi ta razmena energije. Nisam bila u velikoj krizi jer sam od malih nogu naučila da štedim, pa me korona nije finansijski ugrozila. To, naravno, ne znači da neke moje kolege nisu u teškoj situaciji, pa verujem da ćemo uskoro da počnemo da nastupamo i da se družimo.

Aleksandra: Kad dođu komšije da se tucamo jajima, obavezno me teraju da nešto zapevam


Stanija Dobrojević praznik će takođe provesti u društvu najmilijih, a za naš list je ispričala da nema puno želja, ali joj je jedna posebno važna, a to je zdravlje najbližih ljudi.


- Prethodna godina za mene nije bila teška, ali nije bila ni laka. Mnogo poslova koje sam dosad radila, sada radim preko interneta jer je epidemija učinila svoje, ali mi to ne pada teško. Nemam puno želja, ali imam jednu vrednu. Volela bih da svi meni dragi ljudi budu zdravi. Kad imamo zdravlje, sve ostalo ćemo da postignemo. Takođe, svim čitaocima Srpskog telegrafa želim srećne vaskršnje praznike, provedite ih u miru i zdravlju - poručila je Stanija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading