BLOGERKA KRILA OGROMNE GRUDI RUKAMA: Zoranah se pojavila u javnosti prvi put od operacije ZBOG KOJE SU JE SVI IZVREĐALI!

Autor:

Zabava

30.04.2021

09:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorana Jovanović poznatija kao Zoranah u novembru prošle godine uvećala je grudi, ali je preterala zbog čega je bila na meti žestokih kritika mesecima.

RepublikaFoto: Youtube.com/zorannah
Zorana se pokajala zbog grudi...

Ona je pokazala grudi na fotografijama na Instagramu i svi su konstatovali da su prevelike, a ona se sada pojavila na otvaranju jednog salona lepote.

I dok su svi očekivali da uživo vide Zoranine grudi, ona se pojavila u beloj, širokoj košulji i u rukama je imala psa kojim je krila poprsje. Jovanovićeva je obe ruke podigla u visini grudi kako niko ne bi uočio kolike su zapravo.

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ
Krila grudi, a tek ih je uvećala...Zoranah

Podsećanja radi, Zorana je nedavno bila na meti strašnih kritika pa su je čak nazvali i novom Jelenom Karleušom, a bilo je i veoma ružnih komentara: "Meni je ovo katastrofa, ali nadam se da si ti zadovoljna", "Je l' beše stavila šestice da bi bile spojene?", "Au Zoko šta ti je ovo trebalo? Jedino ako si želela da ti si*a bude veća od glave".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah)

RepublikaFoto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ
Zaklanjala se i psom...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading