OBJAVIĆE SE*S SNIMAK SA BAKA PRASETOM: Maca Diskrecija ne može da podnese što ju je ostavio zbog Anje!

Autor: Republika.rs

Zabava

29.04.2021

20:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Baka Prase i Maca Diskrecija imali su kratku aferu, a zbog čega jutjuber sada pati.

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/macamegastar
Maca je zapretila Baki Prasetu...

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, poznat je po tome što je stalno menjao žene međutim, od kada je u vezi sa Anjom, pevač je skorz drugačiji, što dokazuje i činjenica da se oni vole već malo više od godinu dana.

Međutim, kako piše "Kurir", pre Anje, pevač se zabavljao sa jednom starletom, Macom Diskrecijom. I mada njeno ime upućuje na tajnost, ona neretko čini stvari potpuno suprotne tome, te otkriva sa kim je sve bila u krevetu i ko joj sve nije platio.

RepublikaFoto: Youtube.com/Baka Prase
Imali su aferu pre nego što je Bogdan upoznao Anju...

Maca Diskrecija i Baka Prase sreli su se nedavno, te su ušli u kratku aferu, za koju su oboje od samog početka znali da neće biti ništa više od toga. Maci je to tada odgovaralo, ali kada je saznala da je jutjuber sada u dugoj vezi i da svoju devojku Anju voli i brine o njoj, nije joj bilo pravo. Počela je po društvenim mrežama da komentariše kako ju je brzo zaboravio, a kako on nije hteo da joj odgovori i zapretila mu je kako će objaviti njihov seks snimak zato što ju je ostavio zbog Anje.

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com
Uživa u vazi sa Anjom, a Maca je zbog toga ljubomorna...

Baka Prase, barem tako kaže izvor "Kurira" nije čak ni tada naseo na provokaciju te je nastavio da uživa u životu sa Anjom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading