JA NISAM DAVALA SAVETE RODITELJIMA DOK NISAM POSTALA MAJKA: Ana Štajdohar se pere zbog uvrede upućene ženi koja nema decu!

Autor:

Zabava

29.04.2021

13:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Ana Štajdohar našla se na meti osude zbog rasprave koju je imala sa jednom ženom na Tviteru koju je uvredila jer nije majka, a sada se oglasila i pokušala da se opravda.

Foto: instagram.com/ana.stajdohar
Bolje da se nije oglasila... Ana

Cela rasprava je počela kada je suprug Ane Štajdohar, Nikola Demonja, napisao da nije imao sina gde da odvede u toalet u jednom objektu, a korisnici Tvitera, koja joj je dobronamerno dala savet, pevačica odbrusila i uvredila je na najgrublji mogući način, isitičući da se ne razume u roditeljstvo.

Sada se Ana ponovo oglasila na Tviteru i tvrdi da su njene reči izvučene iz konteksta:

- Nikada nisam izgovorila ni pomislila da su biološke majke veće i važnije od osoba koje nemaju biološku decu. Kada nisam bila roditelj, nisam davala savete drugim roditeljima šta da rade sa svojom decom, jer nisam znala gotovo ništa o tome. To je neko preokrenuo u “ja se rugam”. Ne, ja se nisam rugala i nisam prozivala ljude bez dece, niti majke koje su decu usvojile. Otišli ste predaleko u nadogradnji mog tvita. Ne želim više da komentarišem, juce smo ostali bez prijatelja i kolege, grozno se osećam i bez vaših optužbi za nešto što nije rečeno.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Hana

29.04.2021 15:04

Ova žena ima užasno ružan nos.