SUZE SU JOJ SE SLIVALE DOK JE OVO IZGOVARALA: Voditeljka jutarnjeg programa zaplakala u programu!

Autor:

Zabava

29.04.2021

11:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pribranost je ovoga jutra napustila voditeljku Mariju Savić Stamenić koja je poznata po suptilnosti i smirenosti, ali tokom današnjeg programa uživo nije uspela da zadrži suze.

RepublikaFoto: printscreen
Marija je jedva smogla snage da pročita vest...

Marija je jutros vodila program kada je stigla vest o smrti mlade porodilje M. P. koja preminula u Nišu, a koje  je imala svega 27 godina, pa je istu jedva podelila sa gledaocima Prve televizije, u "Jutru", nešto pre 10:30 časova.

Uvek šarmantna Marija raspoloženo je razgovarala sa svojim gostom, a na kraju njegovog gostovanja javljena joj je tragična vest.

- Nažalost, tragična vest stiže nam iz Niša... - počela je Marija.

- 27-ogodišnja žena, porodilja, iz Zaječara, koja se pre dva dana porodila u 35. nedelji trudnoće, izgubila je bitku sa korona virusom - jedva je rekla voditeljka.

- Beba Milica je dobro... Ona nije pozitivna na korona virus. Kao što znate, odvijala se prava, lavovska borba lekara u KC Niš, za život bebe i za život ove porodilje... Beba je preživela, ali majka, nažalost ne... - rekla je Marija drhtavim glasom, sa očima punim suza.

Foto: printscreen
Voditeljka zaplakala u emisiji... Marija Savić Stamenić

M. P. je iz Zaječara, a kako su mediji nešto ranije objavili, bitku sa kovidom izgubila je jutros, u četvrtak, 29. aprila, u 7.20 sati.

Njena beba Milica, kao što se objavilo već negativna je na korona virus.

- U pepelu ljudske nesreće, prkosno, iznikao je novi život. U drami koju samo život može da režira, niški anesteziolozi udaljili su se za trenutak od respiratora i pomogli hrabroj M. P. iz Zaječara da na svet donese zdravu devojčicu Milicu - ovim rečima opisao je za Telegraf.rs dr Radmilo Janković, zamenik direktora niškog UKC porođaj dvadesetsedmogodišnjakinje žene obolele od kovida 19, obavljen na Klinici za anesteziju i intenzivnu terapiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading