DUŠO MOJE DUŠE, JA NE BIH BILA JA BEZ TEBE: Aleksandra Radović se oglasila POTRESNIM REČIMA NAKON NJEGOVE IZNENADNE SMRTI!

Autor:

Zabava

28.04.2021

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poput mnogih muzičara danas je i za Aleksandru Radović ovo težak dan, a pevačica nije štedela reči kojima se oprostila od velikog prijatelja.

RepublikaFoto: instagram.com/alexandradovic
Potrešena zbog smrti prijatelja... Aleksandra Radović

Proslavljeni pijanista i kompozitor Aleksandar Banjac preminuo je iznenada u 45. godini, a kako pišu mediji, pronađen je na podu u svom studiju.

S nevericom su svi njegovi prijatelji poput Željka Joksimovića, Nenada Kneževića Kneza, Nataše Bekvalac, Nikole Rokvića i drugih danas objavljivali o njegovoj smrti.

RepublikaFoto: youtube.com/Kanal M RTV
Preminuo iznenada... Aleksandar Banjac

Ipak najpotresniju poruku objavila je pevačica Aleksandra Radović koja mu je bila prijatelj 27. godina:

- Baki moooj... nemoj!!! Ti si moja savršena polovina, kako bez tebe??!!! Zovu od jutros svi naši... kolege sa faksa, prijatelji... 27 godina drugarstva, eeeejjj... pa ne možeš tako odjednom ! Nisam ti ni otpevala pesmu, a dogovorili smo se da je snimimo ovih dana... ja ne bih bila ja bez tebe. Dušo moje duše. Previše boli, previše! Moliću se za tebe do kraja svog života, pevaću ti pesme s ljubavlju i strašću, baš kao što si ti uvek svirao.. Baki moj... “lepi moj”, kako si znao da mi kažeš... neka ti Gospod podari naselje Rajsko! Volim te, zauvek!- napisala je Aleksndra.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading