TAMARI ĐURIĆ PRETILI ZBOG 2.000 EVRA, A KRUNIĆKI GOVORILI DA ĆE JE SKUPLJATI PO ULICI: Pajtos Velje Nevolje zvao starlete!

Autor:

Zabava

28.04.2021

12:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tamara Đurić i Jelena Krunić bile su na meti ozloglašenog Marka Miljkovića, koji je poznat kao desna ruka Velje Nevolje koji je starletama žestoko pretio.

RepublikaFoto: e-stock/Miloš Rafailović, Petar Jovanovic, ST/Vladimir Lukić
Jezivo im pretio... Mare, Tamara i Jelena

Miljković je najpre nazvao Tamaru Đurić i rekao joj da donese Velji 2.000 evra, ali da dođe sa verenikom:

RepublikaFoto: e-stock//Srpski telegraf/Tanjug/ RADE PRELIĆ
Velja i Mare

- Moraš da povedeš verenika, da i njega j*bemo. Kada ćeš dve glave da vratiš za Velju? - pričao je on Tamari, na šta je ona rekla da će sama da mu dođe.

RepublikaFoto: e-stock agency
Veljin čovek joj pretio... Tamara

A nakon Tamare, Mare je pozvao Jelenu kojoj je žešće pretio:

- Da li me čuješ? Mare je. Samo da ti skrenem pažnju na nešto, klipove koje kačiš za Velju, slušaj me, k*rvo, f*kso jedna mala, nemoj da te skupljaju po ulici - pretio je Miljković, a Jelena mu odgovarala psovkama.

Krunićeva je ovaj slučaj prijavila policiji i izjavila da nije u strahu:

- Ne plašim se ni za svoju bezbednosti, niti za bezbednost svojih bližnjih, jer znam dosta stvari i dosta toga što se dešava i pet koraka unapred šta bi se desilo. Plašim se samo boga - rekla je ona i dodala:

RepublikaFoto: RTV Pink
Pretili joj smrću... Krunićeva

- Nemam problem s tim da iznosim istinu, pa makar me to koštalo i života. Poturili su bombu pod auto mom prijatelju, koga znam 15 godina. To je normalan i porodičan čovek. Slomili su mu i vilicu, tačno znam ko je to uradio. Nadam se da će odrobijati svoju kaznu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading