HOROR FILM ZA ŽITELJE BRESTAČA: Darko je zbog Velje Nevolje unajmio obezbeđenje!

Autor: Republika.rs

Zabava

27.04.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevač Darko Lazić nedavno je doveden u vezu sa Veljkom Belivukom, a sada je unajmio obezbeđenje i zaključao se u kuću!

RepublikaFoto: Starsport, E-stock
Darko Lazić unajmio je telehranitelje...

Folker Darko Lazić isprepadan je od kada se njegovo ime dovodi u vezu sa imenom Veljka Belivuka, poznatijeg kao Velja Nevolja.

Iako ovaj pevač tvrdi da sa Veljom i njegovim ljudima, koje, kako sam kaže, jako poštuje, nema nikakve veze njegovo ponašanje govori upravo suportno. Naime, Darko se u poslednje vreme, kako prenosi "Alo!", u javnosti poljavljivao samo ako mora i to uz prisustvo jednog muškarca, koji je, sudeći prema pevačevim komšijama iz Brestača, njegov telohranitelj. Darkove komšije otkrile su da Darko ni svojoj verenici Marini ni sinu Alekseju ne dozvoljava da izađu bez pratnje.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Belivukove ljude, Darko navodno ne poznaje, ali ih jako poštuje...

- Od kako je Darkovo ime počelo da se dovodi u vezu sa imenom Velje Nevolje, stvari u njegovom okruženju su naglo počele da se menjaju. Isprva niko od meštana nije viđao ni Darka, ni Marinu i malog Alekseja, ali je on odnedavno počeo da se pojavljuje u selu u pratnji jednog muškarca- rekla je jedna Darkova komšinica.

Ona je i objasnila kako se porodica Darka Lazića zatvorila u kuću, te da čak ni u dvorište ne izlaze, a onda je dodala i da je sada celo selo u strahu.

- Jedan momak ide stalno sa njim i to je njegov lični telohranitelj, dok su druga dvojica zadužena da čuvaju njegovu kuću. Lazići uglavnom vreme provode u kući i retko kad neko od njih izađe u dvorište. Čak i kad se to desi, ne napuštaju dvorište. Celo selo je sada u strahu jer se pribojavaju da se Darko upleo sa mafijom. Sada ga ljudi, umesto da ga prepoznaju po njegovom talentu, povezuju s opasnim ljudima. Valjda će se sve ovo završiti što pre, jer nikom nije prijatno da živi u iščekivanju niti u strahu.

RepublikaFoto: instagram.com/anasevicofficial
Svojoj bivšoj ženi kupio je mercedes koji ga je povezao sa Veljom Nevoljom...

Lazić je spojen sa Veljom kada je priveden u policiju na saslušanje zbog automobila, mercedes CLK, koji je kupio bivšoj ženi Ani Sević, a koji je navodno kasnije prodat čioveku bliskom Belivukovom klanu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading