ZET ME OPSEDA, SA SESTROM SE TUŽIM: Goci Džehverović stigle strašne vesti na dan smrti njene MAJKE!

Autor:

Zabava

28.04.2021

09:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gordana Džehverović, bivša učesnica "Zadruge", našla se u centru zbivanja zbog porodičnih razmirica koje su dobile i sudski epilog.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Prošla kroz pakao, ali to i dalje traje...

Vest da se Goca bori sa rođenom sestrom oko zaostavštine njene majke odjeknula je danas, a ona je otkrila i da je sve ovo eskaliralo baš u danu kada ona obeležava godišnjicu smrti majke.

Goca je otkrila i da je ona brinula o svojoj majci 10 godina, a da sada njene sestre žele deo nasledstva:

- Dvadeset godina se sudimo. 2000. mama mi se šlogirala, bila sam u porodičnoj kući, i one su se odrekle majke, nisu htele da je gledaju nepokretnu. Deset godina sam je čuvala, 2010. je umrla, pravile su mamu nesposobnu, nenormalnu. Rušile ugovor o doživotnom izdržavanju, fizički napadali mene, tukli ćerku, sina, svašta sam preživela. Mama je umrla 28. aprila i ne znam kako se baš potrefilo da se danas pokrenula ta tema, baš mi je teško. Tragedija! Jer ispade da mi je sestra najveći neprijatelj, odrekli su se majke, nas, ma šta mi nisu radili. Imam dve sestre. Ta iz Slovenije je sve mužu prepisala, on je suvlasnik sa mnom i opsednut je sa mnom i neće da se otkači od mene. Dovoljno mi je bilo što sma majku 10 godina gledala i pelene menjala. Toliko mi je teško da to nije normalno. Porodična tragedija, nerazumevanje, rasulo u porodici - priča Goca koja dodaje da su se preselili u Beograd zbog obaveza njene ćerke, pevačice Teodore Džehverović.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Tukli je, a sada je i tuže...

Svašta smo preživeli u toj kući, preselili smo se zbog Teodorinih obaveza. Preselili smo se u Pančevo, da Teodora ne bi morala da putuje. Svašta su mi radili, pa sam popizdela. Onda je počela sa pevanjem i preselili smo se u Beograd - priča Goca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vera

28.04.2021 10:33

10 godina menjala pelene nepokretnoj majci i sada sestre hoće da dele imovinu. Gde će im duša? Bog će im suditi.