(FOTO) ANABELA OSTALA BEZ DINARA: Odlučila se na drastičnu promenu načina ZARADE, SVI U NEVERICI!

Autor:

Zabava

27.04.2021

08:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anabela šokirala javnost novim izborom profesije!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Anabela Atijas bez dinara!

Anabela Atijas odlučila je da krene ćerkinim stopama! Pevanje i rijaliti već ima u svom CV-ju pa će sada sreću okušati i kao jutjuberka.

Ćerkinim stopama!

Anabela je poput Lune otvorila svoj Jutjub kanal, gde  će postavljati klipove iz svog svakodnevnog života! Mnogi su prokomentarisali da se majka ugledala na ćerku, Lunu Đogani, koja već mesecima sa verenikom Markom Miljkovićem snima za ovu mrežu. Povodom Anabelinog novog zanimanja, oglasila se i Luna na svom Instagram nalogu, nakon što je objavila mamin jutjub kanal.

– Zamoliću bez ikakvog hejta, mržnje i gluposti. Svako ima pravo da se bori za svoj dinar, jutjub je budućnost – napisala je Luna, prenosi Scandal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Čavka

27.04.2021 11:22

Kako nema pare a ovih dana najavila izlazi joj nova pesma. Kakav lažov!? Strašan lažov!

Odgovori 10 0
Alek

27.04.2021 12:00

Nju će njena Luna ćera da hrani kao kera.

Gaga

27.04.2021 16:27

Posle onog intervjua u emisiji narod pita u kom je prozvala ćerku što je sa verenikom krenula sa YouTube i pozvala policiju da interveniše jer je to nezakonito a ljude koji to prate ludacima i imbecilima, ovaj potez Atijasove je licemeran i eto ako hoće da uspe treba javno u nekoj od najgledanijih emisija da se izvini Luni, Marku posebno, Markovoj majci koju je u gluvo uvo i nazvala je YouTube-rka iako žena nikad nije imala niti ima kanal za razliku od njega, onda i nama koji sve to pratimo jer volimo, pa možda joj neko i zaprati kanal i odgledao klip...